Quatre persones detingudes per furtar peces de roba en una tenda de Xàtiva

Un dels detinguts s'ha fet passar per un agent del CNI per a enganyar al xic de seguretat

Imatge d'arxiu de peces de roba
Furten peces de roba valorades en més de 750 euros en Xàtiva | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva, en la Costera (València), a tres xiques i un xic d'entre 19 i 36 anys com a presumptes autores d'un delicte de furt després de sostraure peces de vestir d'un local comercial per un valor de més de 750 euros. A més, a ell també se l'acusa d'un presumpte delicte d'usurpació de funcions després de simular ser agent del CNI per a distraure al vigilant de seguretat del local.

Els fets van passar en febrer, quan un xic va fingir ser agent del CNI per a entretindre de la seua ocupació al vigilant de seguretat. En este sentit, el sospitós va explicar a l'empleat que s'havia presentat en eixe lloc en tindre coneixement que eixa mateixa vesprada s'anava a produir un atracament en els voltants. L'empleat, en observar que portava una placa- emblema en el cinturó, no va dubtar de la veracitat de l'explicat i el va acompanyar a l'exterior de la tenda, mentres este l'informava del possible delicte que s'anava a produir.

Va ser en eixe moment quan les tres xiques van aprofitar que el vigilant es trobava en l'exterior amb el presumpte usurpador, per a accedir dins del local i apoderar-se de diferents peces de vestir per un valor de més de 750 euros. Una volta que s'havien apoderat de les peces, una de les sospitoses es va dirigir al fals agent del CNI i al vigilant per a informar-los que els atracadors se n'anaven a la ciutat de València i que havien d'anar-se'n per a no perdre'ls la pista. 

Després del succeït, el vigilant de seguretat va informar els agents que van comprovar, a través del visionat de les càmeres de seguretat, el mètode dels ara quatre detinguts. Mentres el xic distreia a l'empleat, les xiques usaven esta circumstància per a cometre el furt. Gràcies a les perquisicions fetes pels policies es van identificar als autors dels fets sent els quatre arrestats, tres d'ells amb antecedents policials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari