Quatre persones ferides en xocar dos cotxes en Gandia

L'ambulància va arribar tard i sense metge
L'ambulància va arribar tard i sense metge

 

Esta vesprada de dilluns, cap a les 20.00 hores, s’ha produït un accident de trànsit entre dos cotxes en la CV-675 a l’altura de la localitat de Gandia, capital de la comarca de la Safor (València), en el que una xica de 22 anys, dos dones, de 41 i 44 anys i un home de 38 anys han acabat ferits.

 

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Servici d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i dos altres del Suport Vital Bàsic (SVB). A demés, fins al lloc dels fets també s’ha desplaçat una unitat de bombers i un sergent de Gandia i Oliva, en la mateixa comarca, que han excarcerat a un dels ferits.

 

Els equips mèdics han assistit a la xica per ferides lleus, a la dona de 41 anys per una ferida oberta en el braç, a l’altra dona per una contusió en el tronc i a l’home per una fractura costal i pneumotòrax. Després de ser estabilitzats, totes les víctimes han sigut traslladades fins a l’hospital Francesc de Borja de Gandia.