Redueixen a un xic a Sueca després de denigrar a una dona i intentar agredir a un agent

Els agents han conseguit recuperar les constants vitals de la víctima
Els agents han conseguit recuperar les constants vitals de la víctima

 

Un jove va haver de ser reduït per agents de la Policia Local de Sueca (València) després d’humiliar i denigrar verbalment a una dona i, posteriorment, intentar agredir a un policia.

 

Els fets van ocórrer aquest cap de setmana, quan els agents “es van veure obligats a reduir a un home després d’haver-se negat a identificar-se, mostrant-se amb una clara actitud defensiva, desafiadora i intentar agredir el policia que tenia més a prop”. No ho va aconseguir en apartar-se l’agent i en ser reduït per la resta de companys, informen fonts policials.

 

La intervenció va començar amb la denúncia d’una dona que dos homes l’estaven humiliant “amb propostes deshonestes i denigrants“. La denunciant anava acompanyada de la seua parella i va demanar ajuda a la Policia Local en un estat “de tensió i nerviosisme”, expliquen les mateixes fonts.

 

Personades unitats policials en el lloc dels fets, en la zona de la plaça Jaume I, un dels dos presumptes responsables es va negar a qualsevol col·laboració i a la seua identificació. Després que els agents intentaren minimitzar la situació per tots els mitjans, “va arribar a posicionar-se en una actitud de resistència i negativa activa“.