Antonio Resines: Aquesta suplantació és desagradable i lamentable

Compartir:

 

L’actor Antonio Resines, que divendres passat va eixir de l’UCI després de romandre més d’un mes ingressat per les complicacions derivades de la covid-19, ha denunciat des de l’hospital, on continua recuperant-se, la suplantació de la seua identitat en xarxes socials.

En un comunicat, ha demanat seguir aquest procés “amb tranquil·litat i lluny del soroll mediàtic” posant el focus en alguns comptes de xarxes socials que han “suplantat” la seua identitat.

Des de la seua oficina de premsa, van explicar que Resines “ha pres contacte de nou amb el dia a dia i lamentablement s’ha trobat amb què, per enèsima vegada, han tornat a suplantar la seua identitat en xarxes”.

“Fent-se passar per ell, han tingut fins i tot la descaradura de contestar a aquelles persones que, creient es tractava del seu compte, li van enviar missatges d’ànim. Fins i tot algun mig va entrar a això pensant que era un compte real”, van assenyalar.

És per això que l’actor ha demanat fer arribar que no té cap perfil personal en xarxes socials, “ni Twitter, ni Instagram, ni res”. “Ja en diverses ocasions s’ha vist obligat a denunciar aquest tipus de suplantació, però en aquesta ocasió realment la situació és extremadament desagradable i lamentablement, com en ocasions anteriors, cap xarxa social ha fet res sobre aquest tema”, van denunciar. “Antonio agraeix a tots l’interés i afecte que esteu mostrant, però de moment vol recuperar-se amb tranquil·litat i lluny del soroll mediàtic”, conclou el comunicat.

Diversos usuaris, amics de l’actor, s’han adonat del que estava ocorrent i no han dubtat a denunciar al compte, que ja ha canviat de nom. “Eres un pocavergonya suplantant el compte de Resines i damunt aprofitant-te d’una persona que ha eixit de l’UCI“, deia una usuària. “Reporteu el compte, no és Antonio Resines”, escrivien altres usuaris.

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish