Detingut després de robar-li al seu fill el taxi de la seua propietat

Compartir:

La discussió s'hauria iniciat per un préstec que hauria contret la víctima amb el seu germà per a adquirir la llicència

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 55 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència o intimidació, després de pel que sembla sostraure-li violentament al seu fill les claus del taxi del qual és propietari.

Els fets van ocórrer al voltant de les onze de la nit, en un descampat del districte de Trànsits a València, quan un home acompanyat del seu fill van acudir a aquest lloc per a parlar amb el germà d’aquest, sobre els termes relacionats amb un préstec contret entre tots dos, mitjançant aquest últim hauria adquirit una llicència d’un vehicle taxi.

En el lloc, els tres homes haurien iniciat una discussió i en un moment donat l’home hauria agarrat al seu fill per l’esquena, tapant-li la boca i així evitar que demanara ajuda, mentre que el seu germà li hauria intentat colpejar. A més, pel que sembla el progenitor li hauria llevat a la víctima les claus del taxi de la butxaca per a posteriorment sostraure-li’l.

Després de conéixer els fets, els agents van esbrinar que la víctima hauria adquirit la llicència d’un taxi amb l’ajuda econòmica del seu germà, que li hauria prestat 40.000 euros. Tots dos en una les clàusules del contracte haurien pactat que el propietari del vehicle li havia de retornar 400 euros mensuals, no obstant això malgrat que l’estipulat el prestador hauria volgut realitzar un nou acord a fi d’augmentar l’import.

Després de finalitzar les perquisicions, els investigadors han detingut al pare de la víctima com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència o intimidació. L’arrestat ha passat a disposició judicial.

EL MÉS LLEGIT

Quants diners has de tindre estalviat per a tindre una bona jubilació?

Estalviar per a la teua jubilació és una necessitat si vols mantindre el mateix nivell de vida, una vegada arribe la teua edat de retir

Més del 90% de les adopcions de gossos a Espanya són exitoses

Ni la raça ni l'edat són un impediment per a establir un vincle amb l'animal

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

L'ajuntament ha aprovat per unanimitat en el ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors

Sanitat aprova una oferta d’empelo amb 10.000 noves places

Inclou 9.502 places estatutàries, 234 places de funcionaris de gestió sanitària i 151 places corresponents a l'OPE 2022