La sang no era de les dos xiquetes desaparegudes a Tenerife

Dos xiquetes i el seu pare desapareguts a Tenerife
Dos xiquetes i el seu pare desapareguts a Tenerife

La Unitat Central Opertiva (UCO) de la Guàrdia Civil van trobar sang en el vaixell del pare de les xiquetes desaparegudes a Tenerife, que es van enviar al laboratori de Criminalística, que després d’acarar les mostres han observat que no eren de les dos menors, sinó del seu progenitor, Tomás Gimeno.

Esta nova dada fa tindre esperances en què les xicotetes es troben vives, si bé este dimarts es reprendrà la cerca per terra, mar i aire per a intentar localitzar a les xicotetes.

La investigació es continua centrant en els registres del domicili de Gimeno i del seu telèfon mòbil, a més d’en els moviments de comptes detectats, ja que tan sols 24 hores abans de donar-se a la fugida amb les seues dos filles, va realitzar una transferència de 55.000 euros entre els seus comptes.

El jutge ha imputat un delicte de segrest a Gimeno i s’ha dictat una ordre de cerca internacional.

La policia pensa que es tracta d’un cas de segrest, esta és la hipòtesi que cobra més importància amb el pas de les hores, a més tenen clar que este fet ha sigut fruit d’un conscienciós pla que el pare portava orquestrant fa molt temps i que probablement va tindre ajuda per a dur-lo a terme.