Santi Mina, condemnat a quatre anys de presó per abús sexual

Compartir:

David Goldar ha resultat absolt del delicte d'agressió sexual que li imputava únicament l'acusació particular

L’Audiència d’Almeria ha condemnat al futbolista Santi Mina per abús sexual, no d’agressió sexual com sol·licitava la Fiscalia i l’acusació particular.

El jugador del Celta, Santi Mina ha sigut condemnat a quatre anys de presó i a una indemnització de 50.000 euros en considerar provat un delicte d’abús sexual a una dona el 18 de juny del 2017 a Mojácar (Almeria).

En aqueix moment el futbolista pertanyia al Valencia i es trobava de vacances en terres andaluses amb el seu amic i company en el planter del Celta, David Goldar.

Per part seua, David Goldar, ha resultat absolt del delicte d’agressió sexual, que li imputava l’acusació particular, ja que la Fiscalia no ha actuat contra ell en aquesta causa, pel qual s’enfrontava a nou anys i mig de presó.

EL MÉS LLEGIT

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes

Carlos Herrera es casa en secret amb Pepa Gea a Nova York

La boda va tindre lloc el 5 de desembre, així es desprén d'una foto que ha publicat Carlos Herrera en les seues xarxes socials, 'Compartisc gustosament amb vosaltres aquesta instantània. 5 desembre. Nova York. Gràcies pel vostre afecte i interés', ha escrit el locutor.
CatalanSpanish