Troben a una parella assassinada i enterrada en un barranc d’Elx

Compartir:

La jutgessa d’Instrucció número 1 d’Elx ha obert una investigació per a esclarir l’assassinat d’una parella, els cossos de la qual van aparéixer diumenge passat en un barranc.

Els cossos de la parella van ser trobats per un veí de la zona en el Barranc de l’Aixeta en la localitat d’Elx amb signes d’haver sigut assassinats, torturats i enterrats.

La investigació que ha establit la Policia Nacional se centra en esbrinar la identitat de l’home i la dona, així com, descobrir les causes de la mort i les circumstàncies de l’assassinat que va poder ocórrer fa aproximadament 3 anys.

Pel que sembla, els cossos de la parella assassinada presentaven signes d’haver sigut torturats, estaven enterrats i tenien les mans emmanillades amb grillons.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish