Un xic detingut per robar un cami贸 de 12.000 kg de xocolate i vendre'l a una empresa en Callosa del Segura

El xocolate est脿 valorat en m茅s de 250.000 euros
El xocolate est脿 valorat en m茅s de 250.000 euros | Val猫ncia Diari

Agents de la Policia Nacional han detingut en Callosa del Segura, en el Baix Segura (Alacant), a un repartidor de 36 anys pel robatori d'un cami贸 de gran tonatge que portava una c脿rrega de 12.000 quilos de xocolate d'una coneguda signa valorada en 250.000 euros per a despr茅s revendre-la a una altra empresa per 1.200 euros.

L'home va abandonar el cami贸 despr茅s de vendre tamb茅 13 palets de la signatura a una altra persona i est脿 acusat d'un delicte d'apropiaci贸 indeguda, segons un comunicat. La investigaci贸 es va iniciar per una den煤ncia interposada pel propietari de la mercantil afectada, qui va manifestar que esta persona portava hui dies treballant i havia de fer un recorregut d'anada i tornada fins a Alemanya, a on hauria de recollir 12.000 quilos de xocolate per a despr茅s traslladar-la al Parc Empresarial d'Elx.

A dem茅s, durant este trajecte, l'encausat va exigir a l'empresa diferents quantitats de diners amb l'excusa de repostar el cami贸 i altres manteniments, el que va rebre m茅s de 1.000 euros per a les despeses. El cami贸 es va desviar de la seua traject貌ria cap a una empresa dedicada a la compravenda de palets per a vendre'n 13, que posteriorment han estat recuperats.

Va deixar abandonat el cami贸 buit

Finalment, les perquisicions van detallar que el detingut va abandonar el cami贸, valorat en m茅s de 70.000 euros, en la localitat de Coix, la mateixa comarca, obert, amb les claus posades i completament buit. Durant la busca, els agents van estudiar els moviments i van comprovar que va estar detingut unes dos hores de forma no prolongada en un pol铆gon amb les naus ja tancades durant tota la nit per a evitar que la mercaderia fos retirada.

Quan es van personar els agents de Policia Judicial en la nau van trobar la mercaderia 铆ntegra i al responsable de la nau, moment en el que van detindre al mateix per un delicte d'encobriment encara que despr茅s va quedar en llibertat despr茅s de prestar declaraci贸.

Va ser eixe moment quan van identificar al treballador i es van despla莽ar a la localitat de Callosa del Segura a on va ser trobat i detingut, per un presumpte delicte d'apropiaci贸 indeguda. El detingut, de 36 anys i amb antecedents policials, va ser posat a la disposici贸 del Jutjat d'Instrucci贸 de Gu脿rdia d'Orihuela, en la mateixa comarca.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a la seua n贸via, menor d'edat, en Val猫ncia" "Maltracta a un gosset de dos mesos en sa casa d'Altea"