Xiquet d’11 anys en estat greu després de ser rescatat d’una piscina de Xàbia

Algunes piscines municipals de València obriran este dissabte
Algunes piscines municipals de València obriran este dissabte

 

Un xiquet d’onze anys es troba en estat greu després d’haver sigut rescatat aquest dimarts d’una piscina privada de la localitat alacantina de Xàbia, a la Marina Alta, segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat.

 

Els equips sanitaris desplaçats fins al lloc de l’accident, després de prestar-li una primera assistència sanitària, li han portat a l’Hospital de Dénia. Des d’aquest centre sanitari l’han traslladat posteriorment a l’hospital d’Alacant, on ha quedat ingressat en estat greu, segons les mateixes fonts.
 

Segon accident a Xàbia

Es tracta del segon accident greu en aquest municipi costaner de la comarca de la Marina Alta. Al juny, una xiqueta va morir ofegada en una piscina. Segons pareix, la menuda de dènou mesos va caure a l’aigua per accident.

 

El Servei d’Emergències va recordar al juliol la conveniència de prendre precaucions a l’hora de banyar-se, després de saber que el passat mes de juny al territori valencià han mort ofegades onze persones. Els ofegaments a les piscines solen ser uns dels accidents freqüents a l’estiu