Un xiquet de tres anys mor a Màlaga després d'ofegar-es amb una salsitxa

Va ingressar en l'hospital i l'equip mèdic no va poder fer res per a salvar-li la vida

Un menor mor en l'Hospital Matern Infantil de Màlaga després d'haver ingressat per ofegar-se amb una salsitxa | Españadiario.es

Un xiquet de tres anys ha mort en l'Hospital Matern Infantil de Màlaga estedimarts, 13 de març, després d'ingressar en el centre hospitalari per haver-se ofegat amb una salsitxa mentre menjava. Va ser dijous passat quan va acudir als experts, però l'equip mèdic no ha pogut fer gens per salvar la vida al xicotet.

La familia del xiquet ofegat, molt afectada

La familia del pequeño ya no vivía en este municipio, pero aun así es de agradecer el apoyo de quienes les veían a menudo pasear por la calle. Ahora, nada será lo mismo para sus padres. 

  

La família del xicotet ja no vivia en este municipi, però així i tot és d'agrair el suport dels qui els veien sovint passejar pel carrer. Ara, res serà el mateix per als seus pares.

 

Aliments perillosos 

Hi ha aliments amb els quals s'ha d'anar amb compte a l'hora de menjar i no perquè poden perjudicar la nostra salut, que podria ser, sinó perquè poden fer que els més xicotets de la casa s'ofeguen sense voler. Per açò, és molt important que es tallen ben els aliments, ja que una mala ingesta pot causar greus conseqüències. Com diu el refrany, «més val prevenir que guarir».L'Associació Espanyola de Pediatria disposa d'una guia sobre com actuar en cas d'ofegament, des que es produeixen els símptomes fins que es resol el problema. 

Donades les repercussions que pot comportar un ofegament, també exposen com prevenir-ho, ja que hi ha casos en què el subjecte experimenta una parada cardiorrespiratòria causada per l'obstrucció completa de la via aèria. A més, és molt important cridar a emergències perquè puguen atendre't ràpidament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!