Alba Carrillo munta un ‘espectacle’ després del ‘poli’ de la seua mare

Compartir:

Alba Carrillo una vegada més esclata i munta una gorda en els passadissos de Telecinco després d’escoltar les preguntes que se li havien fet a la seua mare, Lucía Pariente, en el ‘PoliDeluxe‘ d’este dissabte.

Un ‘PoliDeluxe’ que enfada molt a Alba Carrillo, quin és el motiu?

S’està embolicant en el passadís perquè sembla que alba li està armant un sidral a la seua mare acollonant“, avançava Jorge Javier Vázquez. “Alba està molt enfadada perquè només es parlava d’ella i no de la vida de la seua mare“, afegia Emmy Russ, que ho havia presenciat tot.

<

>

Declaracions de testimonis

Víctor Sandoval, que havia estat al costat d’Alba Carrillo durant la seua explosió contra el programa, assegurava: “Se sent enganyada perquè li van dir que no anava a haver-hi preguntes seues, que eren totes de ‘Secret Story’. Estava molt enfadada“, assegurava el col·laborador.

Rafa Mora, per part seua, ha contat el que ell ha vist en primera persona: “Estava muntant-li un pitote a la seua mare i ella aguantant l’aiguat. Alba li ha recriminat a la seua mare que s’ha fet tot el ‘PoliDeluxe’ parlant d’ella“, afegia el col·laborador.

Rocío Durán, una de les redactores del programa, ha entrat en plató per a explicar com s’ha trobat a Alba Carrillo després de la nit més sincera de Lucía Pariente: “Ens ha insultat a tots els redactors. La va prendre amb mi i em va dir bruta. A més, ens va dir que no sabia on ens havíem tret la carrera de periodisme“, assegurava la redactora.

Ha llançat improperis per a tots. Ha dit que som molt poc professionals, que no sabem fer el nostre treball bé i que li hem fet una feina“, assegurava Rafa Mora, que havia estat testimoni en tot moment de l’empipament de la filla de Lucía Pariente.

<

>

La directora de ‘Sábado Deluxe’ ho aclareix tot

Patricia ha volgut buidar tots els dubtes i ha assegurat que Lucía Pariente sí que era coneixedora que se li anaven a realitzar preguntes sobre Alba Carrillo i que en cap cas s’havia produït un parany.

Ningú ha mentit a Lucía Pariente

Lucía sabia les preguntes que se li anaven a fer. Vam fer una anomenada a tres amb la representant, li vaig llegir les preguntes i va acceptar totes. Només em va demanar que llevés algunes del seu marit“. “Ningú ha mentit a Lucía, ni el representant ni ningú. Una cosa és el que ella li ha comptat a Alba, hi ha una ocultació de la veritat“.

<

>

<

>

 

 

EL MÉS LLEGIT

Mor Paco Rabanne: el dissenyador que va vestir les estreles de metall

Va nàixer en 1934 al País Basc i tenia cinc anys quan van afusellar al seu pare i va fugir amb la seua mare a França

El Consell declara 2023 com a Any Nino Bravo

Es crea la comissió que aprovarà el programa general dels actes commemoratius pel cinquantenari de la mort del cantant valencià d'Aielo de Malferit

El Palauet de Monforte acollirà les cerimònies de benvinguda als nounats de València

La celebració d'estes cerimònies civils no implicarà el pagament de cap taxa, atés que no constituïxen actes administratius

L’atur puja al gener a la Comunitat Valenciana a 6.776 persones

L'augment, així i tot, és per davall de la mitjana estatal, que és del 2,49%
CatalanSpanish