Antena 3 confirma les dos noves concursantes de Tu cara me suena

Tu cara me suena d'Antena 3
Tu cara me suena d'Antena 3

 

El càsting de la novena edició de ‘Tu cara me suena‘ està a punt de tancar-se. El talent show d’Antena 3 ha tancat un acord amb Nía Correia, l’última guanyadora d’Operación Triunfo perquè siga una de les pròximes concursants. D’aquesta manera, la guanyadora de ‘OT 2020‘ se suma a la llista de confirmats que ja integren Agoney, Loles León, Lydia Bosch, David Fernández i Els Morancos

 

Nía va protagonitzar algunes de les actuacions més icòniques de l’última edició del talent show de TVE, sent ‘Run the world’ de Beyoncé un dels seus números més potents. Gràcies a la seua trajectòria en l’Acadèmia d’Operación Triunfo, el públic la va fer guanyadora amb el 45% dels vots.

 

L’artista, que abans de donar-se a conéixer en ‘Operació triunfo‘ va formar part de l’elenc del musical ‘El rei León’, i recentment acaba de traure el seu nou single, el primer des que es coronara vencedora d’OT 2020, però Correia té un projecte que ningú s’esperava. Serà una de les protagonistes de ‘Erase una vez’, la primera sèrie musical espanyola de Netflix, creada per l’autor de ‘La casa de las flores’ Manolo Caro. 

 

Ara, Nía s’atrevirà ara amb el clonador de ‘Tu cara me suena’ per a demostrar els seus dots d’imitació. El format tornarà la pròxima temporada a Antena 3 després de fer una mitjana d’en la seua anterior temporada més de 2,5 milions d’espectadors.

 

 

Eva Soriano, l’altre nou fitxatge de la novena edició de ‘Tu cara me suena’

A més de Nía, Atresmedia ha anunciat l’últim gran fitxatge de ‘Tu cara me suena’, el de la còmica i presentadora Eva Soriano. Amb el seu fitxatge per ‘Tu cara me suena’, Eva Soriano suma un nou projecte a la seua carrera després d’haver passat per ‘El club de la comèdia’ o ‘Late motiv’. La humorista compaginarà la seua labor en el talent d’Antena 3 amb la conducció de ‘Cuerpos especiales’ el nou morning show d’Europa FM després de la cancel·lació de ‘Levántate y Cárdenas.

 

Soriano ja va participar com a convidada en la huitena edició donant vida a Olivia Newton-Jhon en ‘Grease’ al costat de Mario Vaquerizo, que es va ficar en la pell de John Travolta.