La història de Bárbara Rey i Juan Carlos I: Es va cansar d’ella com es cansa de totes

Compartir:

Bárbara Rey i Juan Carlos I

La història de Bárbara Rey i Juan Carlos I: “Es va cansar d’ella com es cansa de totes” |

 

Molt s’ha parlat, al llarg dels anys, de la suposada relació sentimental que haurien mantingut don Juan Carlos I i Bárbara Rey. No obstant això, la vedette mai s’ha mostrat clara a respondre sobre el tema.

Segons ‘Socialité’, 1976 és la data en la qual es coneixen a través d’Adolfo Suárez, després que aquest la convertira en musa del seu partit UCD. Però Juan Carlos ja s’havia interessat en ella un any abans, perquè ella ja era una estrela televisiva.

Chelo García Cortés, periodista i amiga de Bárbara, comenta que l’ex d’Ángel Cristo ha volgut molt al rei emèrit. Però David González, un altre dels periodistes coneixedors del tema, apunta al fet que per al pare de Felipe VI “no era una relació prou important a nivell afectiu”. “El rei es va cansar d’ella com es cansa de totes“, assegura Juan Luis Galiacho, director de ‘El Cierre Digital’.

Segons els periodistes, don Juan Carlos acudia fins a la casa de la vedette “amb moto i eixint per la porta de lligares de Sarsuela“. Unes visites de les quals estarien assabentats els Serveis Secrets. Fins i tot es va arribar a dir que “hi havia enregistraments d’aquestes trobades“.

 

Com va viure la reina Sofía tota la relació de Bárbara i Juan Carlos I?

 

David González confessa que “el paper de la reina Sofía en tota aquesta història ha sigut el de consentidora: “Quan es coneixen Bárbara Rey i Juan Carlos, Sofía portava quinze anys casada amb el monarca. Ja havia assumit com era el seu marit i quin era el seu matrimoni”, explicava el periodista.

En conéixer la notícia d’aquesta relació que es va mantindre entre 1976 i 1993, l’esposa del rei va decidir marxar-se a l’Índia, on la seua mare estava exiliada: “La seua mare li va dir que s’havia casat amb ell, que era la reina d’Espanya i que la seua obligació era aguantar això”, explicava González.

Malgrat la humiliació pública que va suposar per a ella que la relació saltara als mitjans de comunicació, la reina va preferir aguantar estoicament, fer cas a la seua mare i continuar casa amb Juan Carlos I per a preservar la monarquia.

 

Bárbara Rey va assegurar haver sigut “segrestada”

 

La premsa jugava el paper del silenci en aquella època i intentaven que la història del rei i de Bárbara no vera la llum: “Era com un pacte tàcit que hi havia durant els anys 80”, explicava Juan Luis Galiacho per al nostre programa.

En el documental s’aborda un tema que va tindre lloc l’any 1997, quan B.

Minuts abans que ella isquera a parlar, tot es va torçar i la redacció de l’històric programa de Canal 9 va rebre una trucada de telèfon, alguns diuen que del CNI, per a advertir que pararen l’entrevista o es cancel·lava el programa, tal com ha comptat un dels treballadors de la cadena.

Aqueix mateix treballador, Francesc Arabí, compte que aqueixa mateixa nit en la qual anava a tindre lloc l’entrevista de Bárbara Rey, va rebre una trucada de la vedette, que li va dir: “M’han segrestat en una habitació de Canal 9, no em deixen parlar, ni participar en ‘Tómbola”.

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys