Una empresa ofereix més de 5.000 euros per veure ‘Los Simpson’ i trobar noves prediccions

Compartir:

La sèrie de ‘Los Simpson‘ destaquen per la seua longevitat i per les seues prediccions. Els seus més de tres dècades existint han fet que alguns dels seus capítols s’acabaren complint, la qual cosa han passat a ser esdeveniments famosos.

Amb cada succés, s’espera que ‘Los Simpson’ hagen tingut alguna predicció. I, en la majoria de casos, acaba succeint. És per això que estes casualitats s’han fet objecte d’estudi cap a la millor sèrie valorada en el món.

Hi ha persones que consideren que la sèrie de Matt Groening seria una bona manera de predir el futur. Per això, la casa d’apostes en línia PlatinCasino ha publicat una oferta de treball per a veure tota la sèrie.

 

<

>

En què consisteix l’oferta

Després que molts diuen que moltes coses de les quals estan passant a hores d’ara ja s’han vist en ‘Los Simpson’, és per això que busquen contractar un ‘analista’ per a buscar noves prediccions en els més de 700 episodis. ‘Los Simpson’ compten amb 32 temporades. L’objectiu és saber què pot succeir durant l’any 2022 després de l’arribada de la pandèmia del coronavirus, Filomena o l’erupció del volcà a la Palma.

“Lloc únic i de somni per a molts”

Es tracta d’un “lloc únic i de somni per a molts”, assenyala l’oferta. Ofereixen un total de més de 5.000 euros per veure i analitzar la sèrie al complet. Això equival a uns 6,8 lliures per capítol o 17 lliures per episodi.

El contractat haurà de veure tots els episodis de ‘Los Simpson’

L’oferta detalla que seria una jornada de 35 hores setmanals, amb un total de vuit setmanes. Equival a unes 284 hores, que és el que dura tot el material de la sèrie de Matt Groening. A més, la persona contractada rebria una caixa de dònuts a la setmana, en honor a Homer.

Predir el futur

L’analista cobrarà per apuntar els esdeveniments més destacats de la sèrie per a ajudar-nos a predir la probabilitat que cadascun d’ells ocórrega“, expliquen en l’oferta de treball. “Ens agradaria predir el que el futur ens ofereix a nosaltres“, conclouen.

 

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys