Fernando Tejero parla sobre la seua foto amb Pol Badia

L'actor Fernando Tejero

Fernando Tejero ha parlat sobre les fotografies amb Badía | La Coctelera

 

Fernando Tejero, actor que interpreta a Fermín en la sèrie ‘La Que Se Avecina’ no ha tardat gens a reaccionar davant les fotografies que ha publicat en exclusiva esta setmana la revista ‘Cuore’. En les imatges es pot vore a Tejero passejant pel carrer amb Pol Badía, ex concursant de ‘Gran Hermano 17’ i, segons pareix ara, també exparella del Mestre Joao.

 

Però les fotos més compromeses són aquelles en les que es veu a la parella besant-se en la platja. Davant l’allau, sobretot, de sorpresa que han generat estes imàtgens, Tejero va respondre als rumors poques hores després a través del seu perfil d’Instagram.

 

La resposta de Tejero a través del seu Instagram

Concretament, Tejero va publicar la portada de la revista ‘Sport Life’, que protagonitza i en la que es pot apreciar el bon estat físic en el qual es troba l’actor cordovés. És el comentari que acompanya la fotografia on Tejero ha vullgut deixar clara una cosa: que està solter. «Estic molt orgullós d’haver fet esta portada. Una portada que jo he decidit i que m’aporta. Que ningú intente fotre’m la vida. Per cert, estic SOLTER i feliç… Molt feliç», va escriure Tejero.

 

Davant d’estes paraules, l’actor deixa clar que no té cap classe de relació amb Badía o que, com a mínim, no el considera la seua parella actual. Evidentment, la reacció al text no es va fer esperar i han sigut molts els missatges que va rebre Tejero en relació a la seua suposada història sentimental amb Badía.

 

 

Un muntatge de Badía contra Tejero?

Destaquen de forma especial una sèrie de missatges que lamenten que Tejero haja sigut víctima d’un muntatge. Per exemple: «El muntatge de Pol i Joao per a fotre-li la vida es nota a quilòmetres… Això passa quan confies en un friki busca fama». Siga com siga, la veritat és que hi ha molts dubtes en l’aire sobre esta suposada parella i, de moment, Tejero ha eixit en defensa de la seua intimitat i solteria.

 

La revista 'Cuore'

La revista ‘Cuore’ ha publicat les fotos en exclusiva | Twitter