El fill del futbolista Dani Güiza assegura que el seu pare li ha abandonat

Compartir:

El fill del futbolista afirma que el seu pare no vol fer-se càrrec d'ell ni tampoc de pagar la seua educació

Cristian, fill de Dani Güiza, va acudir a ‘Sálvame’ per a relatar la dura experiència amb el seu pare, que després d’aconseguir la seua custòdia en 2016, no s’ha preocupat de mantindre al seu fill o almenys així ho explica ell en aqueixa entrevista amb Jorge Javier Vázquez. Aquest divendres 1 de juliol Cristian tornarà a asseure’s en el ‘Deluxe’ per a continuar demandant l’atenció del seu pare.

Cristian González Aranda de 19 anys, afirma que el seu pare li ha abandonat i que no vol fer-se càrrec d’ell ni tampoc de pagar la seua educació. ‘Sálvame’ ha pogut parlar amb ell i amb la família que està a càrrec seu.

No és la primera vegada que li hem hagut de recollir a casa. No estava en condicions: brut, sense banyar, sense menjar“, els comptava la família que acull a Cristian. Ells donen fe de l’abandó que pateix el fill de Güiza: “Sempre han sigut els pares dels amics els que ens hem dedicat a acostar-ho a la seua casa“.

El mateix Cristian ha parlat amb el programa de Telecinco per a comptar el seu testimoniatge. “He passat de tindre-ho tot a no tindre res. Amb el meu pare he intentat mantindre contacte, però ha continuat deixant-me els missatges en vist“, assegurava.

Cristian ha hagut de demanar ajuda a l’exparella i agent del seu pare: “M’he vist sense res, sense tindre com anar-me a casa i he hagut de demanar ajuda de Nuria Bermúdez, és qui m’ha portat al metge i ha estat quan he necessitat“, explicava. “El meu pare em va deixar clar que no anava a soltar ni un duro més. Per tant, no puc continuar la meua carrera, no puc permetre-m’ho, el meu pare no m’ajuda, perquè em costa entre 9 i 10 mil euros“.

El reporter Kike Calleja aporta més detalls sobre la situació que està vivint el fill de Güiza. “És una informació que porte seguint anys. És un xiquet molt madur“, li descrivia. “M’ha dit que vinga quan puga pagar-me el lloguer i que em vaja amb la meua mare“, comentava Calleja. “El més fort és que Nuria Bermúdez ha estat molt pendent d’aquest xic a Madrid, l’ha ajudat econòmicament“, puntualitzava el reporter.

El fill del jugador també va comentar en aqueixa entrevista en ‘Sálvame’ que no descarta portar al seu progenitor a judici: “El tema és seriós i es posarà una denúncia i es portarà tot cap avant”.

La reacció de Dani Güiza

Dani Güiza, després d’escoltar les declaracions del seu fill Cristian la setmana passada en ‘Sálvame’, li va dir: “M’has fallat, ja tens el que volies que és la televisió“. Unes paraules que els col·laboradors del programa van qualificar de “molt desafortunades“.

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.