Juanra Bonet serà el presentador de ‘¿Quién quiere ser millonario?’

Compartir:

Juanra Bonet serà el nou presentador de '¿Quén quiere ser millonario?'

Juanra Bonet serà el nou presentador de ‘¿Quén quiere ser millonario?’ | ANTENA 3

 

La cadena televisiva Antena 3 vol tornar a incloure en la seua programació el concurs que tantes emocions ha provocat gràcies als seus premis econòmics. Falta molt poc per a què es complisquen vint anys des de la seua primera emissió i ara ‘¿Quién quiere ser millonario?’ tornarà a la pantalla gràcies a Atresmedia.

 

Fins al moment no hi ha cap informació sobre el seu futur horari d’emissió, però sí se sap amb certesa que al front del programa no estarà Carlos Sobera, que havia estat fins ara a càrrec del concurs, sinó que ho serà l’actual presentador de ‘¡Boom!’, Juanra Bonet.

 

Antena 3 vol apostar per este presentador per a iniciar la nova etapa d’este mític format, ja que la seua trajectòria professional ha adquirit molta fama en els últims anys, gràcies a la seua proximitat amb el públic i el seu caràcter humorístic. La bona relació que manté amb l’audiència el va portar a presentar amb Eva González els directes dels programes de ‘La Voz Kids’ i de ‘La Voz’.

 

Juanra Bonet en una imatge promocional

Juanra Bonet s’ha convertit en un dels rostres més coneguts d’Atresmedia gràcies al seu carisma | ANTENA 3

 

Un programa molt ben rebut per l’audiència

Carlos Sobera mentre presentava '¿Quién quiere ser millonario?'

Carlos Sobera mentres presentava ‘¿Quién quiere ser millonario?’ en Telecinco  | TELECINCO

 

Tot i que en un principi ‘¿Quién quiere ser millonario?’ es va emetre en la cadena de Telecinco amb Carlos Sobera com a presentador, més avant Antena 3 va adquirir els drets del concurs i el va afegir a la seua cartellera d’entreteniment en l’any 2005, on va estar durant tres anys, fins al 2008.

 

Quasi quatre anys després, La Sexta i Antena 3 es van unir per a donar llum a un nou projecte, ‘El Millonario’, que va ser presentat per la valenciana Nuria Roca. Per desgràcia, el nou format es va cancel·lar uns pocs mesos després a causa dels baixos índex d’audiència, i fins ara no havien hagut intencions de recuperar el famós programa original.

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish