Una nova estratègia d'Olga Moreno en Supervivientes on dona l'esquena a la seua família

En ser preguntada pel seu marit i Rocío Flores ha evitat parlar d'ells

Olga Moreno plena de fang en Supervivientes

La seua germana Rosita és a la que ha posat per davant de tots, esta era la resposta a la pregunta del Pirata Morgan en "un missatge en una botella" en "Supervivientes", la pregunta era: "A quin familiar o amic t'agradaria convidar a viure esta aventura amb tu i per què?" la supervivient no va dubtar gens de mica, ella convidaria a l'aventura que està vivint a la seua germana.

I d'amiscs?

"I d'amics, la meua amiga Ana, la que em defensa, que és molt fatxenda i aquí se li anava a llevar totes les ximpleries. L'estime", ha respost. Olga Moreno no ha pensat en esta ocasió ni en el seu marit, Antonio David Flores, ni en Rocío Flores, que va ser qui li va animar a viure esta experiència única en els Cayos Cochinos.

<

>

Les filtracions de l'exterior han fet que canvie d'estratègia

La dona d'Antonio David Flores ha conegut per algunes filtracions de l'exterior que a Espanya no estava sent ben considerada degut al documental "Rocío, contar la verdad para seguir viva" i que molts familiars recomanaven als supervivients que s'allunyaren d'ella pel que Olga Moreno ha decidit en esta ocasió no parlar dels Flores. Olga Moreno encara la recta final del concurs sent una de les participants més fortes però amb moltíssima pressió per les polèmiques de l'exterior.

Olga Moreno reconeix que ha parlat un poc massa de la seua família

L'illa s'ha convertit en una olla de pressió i la dona d'Antonio David Flores ha fet un pas enrere i ha deixat de parlar de la seua família, als quals no ha deixat d'esmentar des que va posar un peu a Hondures. "Se me n'ha anat la boca una miqueta", ha arribat a lamentar Olga Moreno per les seues declaracions familiars en 'Supervivents' ara ha decidit no parlar d'ells, almenys no tant com abans.

<

>

Qui és Olga Moreno?

Olga Moreno és una reconeguda dissenyadora malaguenya que comparteix la seua vida des de fa 20 anys amb Antonio David Flores, exparella de Rocío Carrasco. Olga és una apassionada de la moda i ha treballat per a diferents artistes, així com fent els seus primers passos en diverses desfilades.

Quant porten junts Antonio David i Olga?

Després de la seua separació de Rocío Carrasco, l'ex guàrdia civil va conéixer a esta explosiva bruna que va conquistar el seu cor. La parella compleix 21 anys d'amor i repassem els millors moments de la seua relació. Antonio David Flores i Olga Moreno celebren 21 anys d'amor.

Quant cobra Olga Moreno en Supervivents 2021?

En canvi, aquells més famosos, com en esta edició, Olga Moreno, la dona d'Antonio David, es comenta que probablement cobra més de 8.000- 100.000 euros setmanals.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari