“Em feia por ser allí”: el dramàtic relat d’Enrique del Pozo

Compartir:

 

Enrique del Pozo es va convertir fa tan sols unes setmanes en el flamant nou fitxatge de ‘Viva la vida’. El popular actor s’unia a les files d’Emma García després que Diego Arrabal deixara el seu lloc de col·laborador. A causa del seu imminent fitxatge, l’artista es va sotmetre a ‘L’escala de les emocions’. 

El comentarista del cor ha començat la secció molt emocionat per recordar el seu passat, i molt especialment, a la seua mare.

El tertulià del programa de Telecinco va posar l’accent en la mort de la seua mare en 2009. Del Pozo va recordar que els seus pares es van separar quan ell era xicotet, una cosa mal vista en eixa època: “Quan jo era xicotet anava a comprar el pa i em deien ‘no li venem el pa al fill d’una puta”, recordava l’artista que afegia que els homes d’eixa època pensaven que la seua mare “era una dona fàcil pel fet d’estar separada, li proposaven coses davant de mi”.

A més d’este infern, Enrique del Pozo va viure un episodi que encara li produeix mal de panxa. El col·laborador ha explicat que quan era xicotet va patir abusos sexuals per part d’un sacerdot: “Ell pretenia que jo li masturba-se, però el terrible va ser el xantatge posterior, jo tenia por que em llevaren la beca amb la qual estudiava i la meua mare no poguera pagar-me els estudis, això mai li ho vaig explicar a la meua mare”. 

Enrique encara recorda la por que va passar en aquella època: “Jo recorde tindre por de quedar-me adormit, ell estava en el saló del costat i a mi em donava pànic ser allí amb ell”.

Acceptació: “Em va costar parlar públicament de la meua bisexualitat”

 

 

Enrique del Pozo s’ha obert en canal en parlar sobre la seua sexualitat. El col·laborador assegura que ha patit una caça de bruixes en el passat per ser gai, o més ben dit, per dir-ho: “Ens véiem obligats a fingir, jo vaig haver de fer dos muntatges amb dones”.

Enrique ha explicat que va tardar molt a parlar públicament de la seua bisexualitat: “Em vaig adonar que no podia estar amb 40 anys enganyant el públic i enganyant-me a mi mateix”.

Amor: així és l’home que estima Enrique

 

Enrique del Pozo ha guiat la seua vida per l’amor, l’amor cap als seus companys, els seus amics i també l’amor que sent per la seua parella. Enrique ha explicat que porta enamorat tres mesos d’un home al qual coneix des de fa 20 anys però que la vida no ha posat en el seu camí fins ara:

“Soc el que soc gràcies a l’amor del qual és company de la meua vida, estic profundament emocionat“. Amb estes paraules s’enfrontava Enrique del Pozo a l’escaló de l’amor: “Porte amb ell tres mesos, ell em va contactar per les xarxes socials, era guardaespatles quan jo treballava en ‘Crónicas Marcianas’ i allí ens va presentar Mainat (…) Vint anys després el destí ha volgut que s’enamore de mi i que jo m’enamore d’ell”.

Traïció: la de la seua amiga Concha Velasco

 

Lamentablement, Enrique del Pozo també ha patit en la seua pell la traïció dels quals considerava amics: “He patit la traïció de dos amics, els seus xantatges, van intentar vendre a les televisions la meua vida privada”.

Però el que més ens ha impactat és sens dubte el problema que va tindre amb l’actriu Concha Velasco, una dona que va arribar a ser una gran amiga però que es va convertir en enemiga fa anys: “Jo a Concha Velasco la volia moltíssim però jo no soc cap imbècil, va faltar al respecte a la meua mare”.

No obstant això, Enrique assegura que ja l’he perdonada: “Crec que la meua mare també”.

EL MÉS LLEGIT

Un avi tira al seu net nounat al fem

L'home va ser descobert quan va portar a la seua filla a un hospital amb una hemorràgia greu

200 punts de donació addicionals per a aconseguir més de 26.000 unitats de sang

La iniciativa recorda als pacients que necessiten transfusions de sang per a viure o millorar la seua salut

Arriben a Espanya 5.300 dosis de vacuna contra la pigota del mico

Sanitat comptabilitza 800 casos a Espanya, encara que queden dades per comptabilitzar-li les comunitats

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors