Què passarà en el possible capítol final dels Simpson?

Compartir:

Corria l’any 1989 quan es va llançar la sèrie animada dels Simpson, aquella sèrie que va revolucionar l’audiència de la xicoteta pantalla ja va per la 33 temporada que va començar al setembre d’este mateix any 2021. El final no sembla que arribarà prompte, els creadors dels Simpson ja han compartit els seus pensaments sobre el final perfecte.

En quin any finalitzarà?

En una entrevista recent van revelar que Els Simpson podrien haver-se tancat en 2011. El programa finalment va continuar, però així i tot, els autors encara tenien la idea d’acabar la sèrie animada amb un episodi molt especial.

Serà positiu?

Moltes de les coses que han anat passant al llarg d’esta sèrie han resultat prediccions per al món real, així que esperem que el final estiga ple de coses bones.

Una bona fórmula per a tancar la història

10 anys després, els autors encara continuen creient en esta idea: ‘Creiem que en l’últim episodi els personatges tornaran al programa especial de Nadal inicial, que suposa un cicle continu. Seria una bona fórmula per a tancar la història‘.

<>
No obstant això, este cercle no es tancarà prompte. Els creadors van confirmar que l’equip del projecte ni tan sols ha discutit un possible final real, només hi ha idees sobre en l’aire. A més van afirmar que després que els Simpson van començar a emetre’s en Disney +, els espectadors van començar a veure el programa amb molta freqüència, augmentant més si cap, la popularitat de la veterana sèrie.

Una de les sèries més llargues i amb més èxit del moment i de la història

Els Simpson compten ja amb més de 700 episodis i els autors esperen arribar als 1000: ‘Si arribem a l’episodi número 1000, seran ja 12 temporades … Estem molt felices d’haver participat en este projecte durant tant de temps i amb tant d’èxit‘.

Capítol de Nadal

El capítol especial de Nadal de la primera temporada dels Simpson mostrava a la icònica família preparant-se per a les festes. Lisa i Bart actuaven en l’escenari amb altres estudiants. Mentre Homer, Marge i la bebé Maggie s’asseien a l’auditori per a veure l’actuació dels xiquets.

En este mateix episodi veiem com els Simpson decoren la seua casa i compren els habituals regals d’estes dates. Al final d’este episodi, Bart coneix durant una carrera de cans, a un gos anomenat Santa ‘s Little Helper o xicotet Ajudant de Santa Claus, que des de llavors es va quedar amb els Simpson com un protagonista més de la família.

La trama de cada personatge

Este episodi va servir per a presentar als personatges i esbossar el perfil de cadascun i la seua importància dins de la trama. Encara que la veritat és que al llarg dels anys, el mateix Homer va prendre més protagonisme que l’en origen centre de tot, Bart Simpson.

Els creadors compliran la seua paraula?

Amb el pas del temps, tots i cadascun d’ells han tingut els seus grans moments, i a hores d’ara tots resulten imprescindibles. No sabem quan serà el final, però probablement els creadors compleixen la seua paraula de tancar el cercle tornant al capítol especial de Nadal de la primera temporada.

EL MÉS LLEGIT

La tragèdia de Melilla suma morts mentre es frustra un altre intent a Ceuta

El Marroc prepara l'enterrament dels migrants morts a Melilla sense autòpsia ni investigació

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador