Rosa Benito i Amador Mohedano es reconcilien amb un bes de pel·lícula

Compartir:

Els que foren marit i dona es van retrobar en el plató de 'Déjate querer' després de huit anys sense veure's les cares

Amador Mohedano i Rosa Benito s’han reconciliat en el programa que presenta Toñi Moreno, ‘Déjate querer’.

En primer lloc la presentadora va entrevistar els dos per separat abans que es retrobaren en l’espai de Telecinco. El germà de Rocío Jurado es va emocionar en parlar sobre la seua exmuller, a la qual anava a demanar que tornara a formar part de la seua vida.

Els convidats es van veure les cares en el plató del format per primera vegada en huit anys. Tots dos van recordar com es van conéixer, van parlar sobre la família que van formar i també sobre com va acabar el seu matrimoni.


Tenia tota la pinta que anaven a protagonitzar una altra brega més, però els que foren marit i dona van viure un moment molt bonic en directe. El germà de Rocío Jurado va convidar a l’espai que presenta Toñi Moreno a la qual considera la dona de la seua vida per a demanar-li perdó i una segona oportunitat després de la seua fracassada relació.


Et trobe a faltar cada dia. Fa temps que et sent molt lluny, jo necessite que estigues en la meua vida d’una manera o d’una altra, necessite que estigues prop de mi, necessite recuperar la meua vida, eres i sempre seràs la dona de la meua vida”, li va dir a la mare dels seus fills.

L’única cosa que desitge és que ens portem bé i estiguem a gust pels nostres quatre fills i els nostres nets. Hem tingut una història d’amor molt bonica i amb això és amb el que ens hem de quedar“, va expressar la guanyadora de Supervivientes 2011.

Ell va admetre que segueix enamorat del seu ex i li va dir: “Fa temps que et sent molt lluny. Jo necessite que estigues en la meua vida d’una manera o d’una altra, necessite que estigues prop de mi, necessite recuperar la meua vida. Eres i sempre seràs la dona de la meua vida“.

És veritat que li vull i ell em vol a mi“, va compartir la col·laboradora de ‘Ya es mediodia’. Ella va mostrar que estava disposada a acostar-se al pare dels seus fills, encara que va indicar que no volia tornar amb ell com a parella. A més, va destacar que no havia conegut a cap altre home des de la seua ruptura.
Rosa Benito li va proposar: “Quan vaja a Chipiona, podem fer un arrosset a la teua casa i no tindre aqueixa por de despenjar el telèfon… És veritat que hem viscut coses precioses, com perquè es queden en el camí. Jo no vull“.

La pantalla que separava als convidats en el plató es va alçar i ells es van fer una afectuosa abraçada que va acabar amb un bes. La protagonista del retrobament va soltar: “Ja no ens farà por que ens vegen junts, ja no ens importarà el que diran”.


La defensa de Rosa Benito

Rocío Carrasco va qüestionar en la seua nova sèrie documental, ‘En el nombre de Rocío’, la labor d’Amador Mohedano com mànega de la seua mare. No obstant això, Rosa Benito va defensar en ‘Déjate querer’ el treball del seu exmarit.

Amador ho va ser tot per a la seua germana i això ho sap ell i també ho sap la que s’ha anat. Si Rocío no haguera estat conforme amb el paper del seu germà com mànager, no l’hauria tingut al seu costat. Diguen el que diguen, aqueixa és la veritat“, va declarar.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....