El tens enfrontament entre Rosa Benito i Marta López per Olga Moreno

Compartir:

 

Olga Moreno està en boca de tots per les seues incessants revelacions a prop de Rocío i David Flores. Molts la titllen d’oportunista i “cruel”, mentre que uns altres disculpen l’actitud de l’andalusa deixant clar que es tracta de la seua família. Una de les seues majors defensores és sense lloc a dubte Marta López.

La col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ dona la cara per la seua amiga cada vegada que és necessari i este dilluns li ha portat a enfrontar-se amb Rosa Benito en directe.

 

Defensa

 

Després de veure les imatges d’Olga en plató, la col·laboradora ha afirmat que li cau “la bava escoltant l’afecte que té a eixos xiquets”. No obstant això, ha assegurat que si la sevillana sabera la polèmica que hi ha no ho faria.

“Estic convençuda que Olga no fa això per a fer mal a algú i molt menys a Rocío Carrasco… Almenys és el que vull pensar i pel que l’he coneguda allí”, ha assegurat López.

Rosa Benito, per part seua, s’ha mostrat molt molesta amb les declaracions de Moreno i ha defensat a Rociíto: “Que parle del seu marit en comptes de parlar d’uns xiquets que sap que hi ha una altra part que està patint”.

Rosa Benito dona la cara per la seua neboda

 

Molesta amb les contínues declaracions d’Olga Moreno, Rosa Benito prenia la paraula i eixia en defensa de Rocío Carrasco: “Que parle del seu marit en comptes de parlar d’uns xiquets que sap que hi ha una altra part que està patint”.

 

“Sempre està amb el mateix”

 

Per a l’exmuller d’Amador Mohedano no hi ha excuses, ja que l’empresària ja sabia el renou que s’havia creat entorn de la història de la filla de Rocío Jurado: “Quan ella es va, ja han posat dos capítols i ací ja es veu la bomba que serà. Vol una carta del xiquet (David Flores), no li dona tant d’afecte a Rocío per haver estat pel xiquet… Sempre està amb el mateix, jo entenc que els vol, però no estar parlant tant d’ells”, resolia amb una certa ràbia.

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional