Primeres imatges del retorn de ‘Sexe a Nova York’ la sèrie de Sarah Jessica Parker

Les protagonistes de 'Sex and the city' tornen pròximament
Les protagonistes de 'Sex and the city' tornen pròximament

 

Com era d’esperar, el rodatge de ‘Just like that‘, la nova temporada de la sèrie ‘Sexo en Nueva York’, està causant autèntiques sensacions. I és que, la sèrie protagonitzada per Sarah Jessica Parker està rodant-se en ple estiu a Manhattan. Les primeres imatges de les amigues més famoses de Nova York -a excepció de Samantha, interpretada per Kim Cattral, que va rebutjar participar en aquest nou lliurament-, han començat a copar notícies de tots els mitjans digitals i xarxes socials.

 

L’última imatge del rodatge de la sèrie mostren a Sarah Jessica Parker al costat de Crhis Noth en el plató, on afigen un capítol més al romanç entre els seus personatges. I com no podia ser d’una altra forma, l’estilisme triat per a aquest retrobament és més Carrie que mai. 

 

 

Mentre que ‘Mr Big’, personatge interpretat per Chris Noth lluïa un vestit jaqueta fosc, Sarah Jessica apareixia amb un d’aqueixos modelitos que es convertiran en història de la televisió. L’actriu llueix una falda acampanada a pigues i una brusa ajustada amb coll de vaixell, un conjunt que crida poderosament l’atenció per l’immens llaç que campa en el pèl de la protagonista de ‘Sex and the city‘.

 

La mateixa Sarah Jessica Parker ha ironitzat sobre aquest look -gens casual- amb un post en el seu compte d’Instagram. “Un dilluns qualsevol”, comenta l’actriu.

 

Els nous capítols de Sexe a Nova York van començar a rodar-se al juny. La minisèrie comptarà en el seu repartiment amb Cinthya Nixon i Kristin Davis. i tindrà 10 episodis, encara que HBO Max, la plataforma de streaming no ha facilitat una data d’estrena, encara que segurament no és fins al primer trimestre del 2022 quan el públic puga veure les noves històries que succeeixen en la vida de ‘Carrie Bradshaw‘ i les seues dues amigues.