Socialité mostra el contingut d’una carta de Mila Ximénez al seu nét

La carta de MIla Ximénez al seu nét
La carta de MIla Ximénez al seu nét

Mila Ximénez ha mort als 69 anys d’edat, víctima del càncer. Fa cinc anys va decidir escriure una carta perquè el seu nét Alexander llegís quan ella ja no estigués en este món i ara, hores després de descobrir els àudios que enviava als seus companys de ‘Sálvame‘, llegim les emotives paraules que comencen d’esta manera: “Este és l’homenatge al meu nét. Vull que, quan jo ja no estiga, puga llegir això”.

<

>

Paraules emotives

Mila recorda al seu nét, el dia que va néixer i li rendeix una espècie d’homenatge en unes lletres carregades d’emoció i sinceritat. “Conté una confessió plena de tendresa, d’esquinçament”, és la conclusió a la qual arriba María Patiño després de ser coneixedora del contingut complet d’esta carta.

El contingut de la carta de Mila Ximénez va deixar per al seu nét Alexander.

Socialité” ha mostrat el contingut de la carta que Mila Ximénez li va escriure fa cinc anys al seu nét Alexander i que volia que este llegís quan ella hagués mort.

“Així que, este és el meu homenatge al meu nét. Vull que quan jo ja no estiga, el meu nét puga llegir això, i saber que cada dia que m’oprimeix, solt llast i continue caminant. Perquè al final de cada recorregut sempre estan ells esperant-me en la meta”.

<

>

Missatge d’Antonio David Flores a Mila Ximénez

Antonio David escriu una carta a Mila Ximénez: “Guardaré en el més profund del meu cor la nostra última conversa. Em dóna força cada dia”

<

>

 

L’afecte per Mila Ximénez a través de Twitter

<

>

<

>