‘SUPERVIVIENTES’: Primera expulsió definitiva: ‘No he complit el meu somni’

Compartir:

S'enfrontaven Rubén i Charo Vega per saber qui era el primer expulsat definitiu del reality show

Fa diverses setmanes que es va estrenar ‘Supervivientes 2022’, però malgrat haver tardat, ja hi ha una expulsió definitiva de l’illa d’Hondures.

Fins ara hi havia dos expulsats que s’havien convertit en paràsits de Platja Paradís, Rubén i Charo Vega,  aquesta última ha decidit l’audiència que torne a Espanya.

Chago Vega en ‘Supervivientes 2022’ / Mediaset

Charo Vega va intentar abandonar el programa el dijous després d’un atac d’ansietat, encara que al final va decidir romandre en el concurs, fins que la votació ha decidit que siga l’expulsada definitiva.
“Gràcies a tots. No em torne contenta, però sí tranquil·la. Sent moltíssim que, encara que aquest fora el meu gran somni, no l’he complit bé”, va assenyalar l’amiga d’Isabel Pantoja.
“M’emporte a l’equip que conforma el programa, és meravellós”, va manifestar abans d’abandonar el reality.
D’aquesta manera, Charo va agafar el seu sac i va eixir definitivament de l’illa, no sense abans acomiadar-se de Rubén, que també estava en la corda fluixa.


Anabel Pantoja i Yulen donen curs a la seua passió

Anabel Pantoja i Yulen van començar a acariciar-se, banyar-se junts a la platja i compartir confidències, ha arribat el moment d’anar més enllà. Telecinco ha mostrat unes imatges en les quals es pot veure a tots dos gaudir d’un massatge tailandés. Anabel i Yulen van estar així a la llum de la foguera durant més d’una hora, segons el programa.

La mare de Yulen opina sobre Anabel Pantoja

Les cares de tots dos i els moviments deixen clar que estan gaudint del moment. No obstant això, a qui no sembla agradar-li tant és a la mare del cubà, que ha confessat a ‘Socialité’ que prefereix que el seu fill tinga protagonisme en el concurs ell només, sense dependre d’Anabel. A més, assegura que no el “sorprén” perquè ella ja ha dit en diverses ocasions que el seu fill “li posa“.

Fort discussió entre Anuar i Ana Luque

Anuar i Ana Luque s’enalteixen en una forta discussió pel torn del foc, i és que el cunyat d’Isa Pantoja  i Kiko Matamoros no entenen que facen torns de tres persones i de tan sols una hora: “Un torn de tres persones és un acudit de mal gust“, diu el col·laborador a les seues companyes i Anabel li respon: “Si t’ha molestat i és absurd és el que ha passat aquesta nit, les coses es parlen i punt“.

Ana Luque i Anuar: alta tensió entre ells

Ana Luque es fica en la conversa i explica les paraules de Kiko a les seues companyes, alguna cosa que no entén Anuar i ella salta: “Cada vegada que parle em rebatràs? Ho dic cent vegades, com m’isca de la corona“. I el seu company li rebat: “El que ha dit Kiko, sé una mica tu i deixa una mica a Kiko“.

Kiko Matamoros recrimina les seues paraules al seu amic

Saps que edat tinc jo? 46 anys, quan tingues 46 anys a veure si et puges per una muntanya“, li recrimina ella quan ell es refereix a ella com a “senyora“, alguna cosa que li fa enfadar, però tot salta arran de que la boca del concursant ix la paraula “vella“. Alguna cosa que no li agrada res a Ana i fins i tot fa saltar a Kiko Matamoros: “Compte, eh“. Després d’això, est li apunta al seu amic que “hi ha coses que no” i li aconsella que demane perdó, però ell segueix en les seues tretze: “Si em criden i salte també em queixe, val perquè ja està“.

El tibant moment entre Kiko Matamoros i Alejandro Nieto en directe

Per a què has de parlar tu? Sempre estàs igual“, li recriminava Alejandro a Matamoros, després que aquest s’alçara per a demanar-li que baixe “el volum” pels seus crits en dirigir-se a ell i el concursant no dubtava a reaccionar: “Jo també m’alce, que et sents tu!“. Mentrestant, els seus companys han intentat intervindre entre ells i la tensió ha seguit entre ells: “Tu eres un cagat“.

Les imatges inèdites del tibant moment durant la publicitat

“T’he respectat molts anys, m’has faltat el respecte i ja m’és igual“, entonava Alejandro i aquest responia: “Camina xaval, dona’t amb la panxa. Jo soc un sac de pells i tu un sac de banyes, què passa?“. Expressió que feia saltar a Tania: “Per ací no vages“.

“Em respectaràs i respectaràs la meua edat”, li diu Matamoros al seu company

Em respectaràs i respectaràs la meua edat, no respectes res, ni als teus companys“, li diu Kiko i Alejandro li assegura que a ell “li ha respectat durant molt de temps“. I és que el col·laborador afirma que li ha sentit “esberlar” d’ell per darrere i que li ho han dit els seus companys: “Tu tens molts complexos, tens molts problemes i a res que se’t diu et molestes, és el teu problema“.

EL MÉS LLEGIT

Mor una xiqueta després de colpejar-se amb el ferro d’una ombrel·la

El succés ha ocorregut durant la vesprada d'aquest dilluns en un domicili particular

ALERTA: Risc d’incendi en els Seat Leon  i Tarraco

Concretament podria afectar a fins a 17.500 vehicles comercialitzats a Espanya, fabricats entre setembre de 2020 i gener de 2022

Investiguen l’abocament de substàncies tòxiques en una xarxa potable d’aigua de la Vall d’Uixó

Injectaven aigua del procés de neteja dels residus perillosos a la xarxa d'aigua de consum humà, afectant diverses empreses d'un polígon industrial

Romania denuncia que Eurovisió va anul·lar el seu vot sense motiu

Romania havia atorgat els 12 punts a Moldàvia i no a Ucraïna, com va comunicar l'organització