‘Supervivientes’: La ‘traïció’ d’Olga Moreno a Lara Sajen

Olga Moreno en Supervivientes
Olga Moreno en Supervivientes

 

Màxima tensió durant ‘Supervivientes: Conexión Honduras’. La prova de recompensa d’este diumenge consistia en el fet que els supervivents encertaren a cegues dos frases que han dit els seus companys sobre ells entre diverses possibilitats, algunes vertaderes i altres falses, a canvi de menjar.

I Lara Sajen s’ha assabentat de la frase que Olga Moreno va dir sobre ella en la seua esbelada amb  Gianmarco Onestini.

Això no tindria gens d’importància sinó fora perquè suposadament les dos supervivents han desenvolupat una estreta amistat a l’illa.

Tanmateix, després dels últims esdeveniments això podria canviar en les últimes hores.

Preferisc tindre-la d’amiga que d’enemiga“, és la frase que Olga Moreno va dedicar a la seua companya i una de les seues íntimes a l’illa quan creia que ningú li escoltava ni que estava sent gravada. 

Esta nit, per a sorpresa de tots els espectadors de ‘Supervivientes’, Olga ha animat a Lara a assabentar-se qui ha dit eixa frase d’ella i per descomptat ha callat que en realitat va eixir de la seua boca.

Està frase em toca la fibra“, ha dit Lara Sajen en assabentar-se que un dels seus companys de ‘Supervivientes’ ha dit això d’ella a la seua esquena.

“Em fa mal perquè diuen que és el meu amic per tindre’m a prop i controlar-me… Crec que l’ha dita Carlos Alba”, ha explicat.

En eixe moment, Olga Moreno, sabent que és ella la que va dir eixa frase però intentant ‘salvar-se‘ de cara al grup i a l’audiència, li ha dit: “Obri-la, a mi m’encantaria… Prefereix tindre’t d’amiga…. Què fort!”.

Les xarxes socials, òbviament, han començat a cremar en eixe moment i és que Olga Moreno tenia l’ocasió perfecta per a explicar-li a la seua amiga Lara Sajen per què li ha criticat amb Gianmarco quan se suposen que eren aliades en el concurs, però ha preferit no sols callar-se sinó escórrer descaradament l’embalum.

Li ho explicarà més tard i confessarà? Això donarà molt a parlar…