Les dos valencianes que aspiren a entrar en l’Acadèmia d”OT 2020′

Compartir:

Aspirants a 'Operación Triunfo 2020'

Dels 30 seleccionats per al càsting final, només 18 entraran en l’Acadèmia | EFE

El programa musical més vist i amb més èxit de la televisió ja té data d’estrena. ‘OT 2020’ tornarà diumenge que ve 12 de gener, a les 22.00 hores, amb la seua ‘Gala 0’. Una a nova edició a on es revelaran els 16 aspirants a entrar en l’acadèmia.

 

En l’edició de 2020 s’han presentat més de 10.000 persones a les proves celebrades en nou ciutats espanyoles. I en concret, a la prova final, celebrada en Barcelona en novembre, van assistir al voltant d’un centenar d’aspirants.

 

D’ells, 30 han sigut preseleccionats i serà al llarg de la ‘Gala 0’ quan els espectadors descobrisquen les identitats dels 16 aspirants a entrar en l’Acadèmia d’OT. Entre els 30 seleccionats, trobem dos valencianes: Samantha, de Beniarrés, en el Comtat (Alacant), i Sandra, de València.

 

Samantha, de Bieniarrés

Smantha Gilabert té 25 anys i és de Beniarrés, un poble de la comarca del Comtat en Alacant. Aficionada a la música des de ben xicoteta, és la veu femenina del grup valencià ‘Cactus’ i va participar en la primera edició del talent show musical d’À Punt, ‘Family Duo’, amb la seua parella. A pesar de què patix hipoacúsia neurosensorial, ‘sordera nerviosa’, des de què va nàixer, això no li impedix voler dedicar-se al que més li agrada, la música.

 

Sandra, de València

Sandra Gilabert, ‘Sandra Groove’ com a nom artístic és de València i té 23 anysEs va donar a conéixer en el talent musical d’Antena 3, ‘La Voz’, tot i que en un primer moment no va passar les ‘Audiciones a ciegas’. El programa li va donar una segona oportunitat i va passar a formar part de l’equip de Pablo López. Destaca pel seu estil poc comú donat a la versatilitat a més del seu look a l’hora de vestir molt canyer.

 

El programa estrena jurat

Segons ha informat RTVE, en esta edició, seran quatre els professionals de la indústria musical els que valoraran als concursants cada setmana. En concret, es tracta de Nina, que va ser la primera directora de l’Acadèmia d’OT i torna 15 anys després; la cantant i compositora Natalia Jiménez; Javier Llano, director d’emissores musicals de COPE; i Javier Portugués, ‘Portu’, ex membre del grup pop i rock ‘Modestia Aparte’.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'

El 93,7 % del personal de la Generalitat que entén bé o prou bé el valencià 

S’incrementa en 6 punts el percentatge de persones que saben escriure perfectament o bastant bé en valencià, en quasi 5 punts les que el saben llegir i en més de 3 punts les que l’entenen

Mor l’actriu Kirstie Alley als 71 anys

Els seus fills, True i Lillie Parker, han emés un comunicat on informen que ha mort arran d'un càncer que li va ser diagnosticat recentment

L’AVL acosta la figura de Fuster al professorat i l’alumnat de la Hofstra University de Nova York

L’acadèmica, Vicenta Tasa, ha impartit la conferència “Joan Fuster davant la jerarquia lingüística a l’Estat espanyol”