Setmana amb temps poc lluït i mogut, però amb pas ferm cap a la primavera

Imatge d'un plugim i molts núvols al Delta de l'Ebre

Els núvols baixos i les precipitacions seran protagonistes els primers dies de març | Pili Rius


Rebre les notícies de València Diari

 

El mes de març ha començat amb un dilluns de cel carregat d’intervals de núvols i boires al voltant del territori valencià, inclús amb algunes precipitacions locals. Tot això tindrà continuïtat dimarts amb un dia que serà prou gris, mentres que la resta de la setmana seguirà amb influència de vents marítims, menys núvols baixos i ambient carregat de pols africana i més prompte fresc o suau al migdia.

 

La primavera va arribant amb pas ferm, però compte perquè, de cara al cap de setmana, podrien arribar pluges generals amb una nova borrasca mediterrània. S’haurà d’anar seguint esta situació que encara és un poc incerta.

 

Molts núvols i poca pluja

Pel que fa a l’estat del cel, tant este dilluns com, especialment, dimarts, el cel estarà carregat de núvols baixos i boires durant gran part de les dos jornades, però de pluja n’esperem ben poca. Tan sols algunes precipitacions o arruixons dèbils, dispersos i aïllats que, ni de bon tros, apareixeran al voltant. Entre dimecres i dijous la nuvolositat es trencaria més, però a partir de divendres i amb l’arribada del cap de setmana el temps tornaria a canviar de forma dràstica.

 

Mapa de previsió a València l'1 de març del 2021

Mapa de previsió per este dilluns i dimarts | Aemet

 

Ambient pre-primaveral

Si ens fixem en les temperatures, es mantindran sense grans canvis, amb tan sols xicotetes pujades i baixades, però amb màximes que, en conjunt, es mouran entre els 13º i 18º, les més altes a prop de la costa. Un ambient prou agradable que ens deixarà evidències que cada volta queda menys per a l’arribada de la primavera. De nit farà un fred molt moderat amb mínimes d’entre 5º i 10º en general la majoria.

 

Possibles pluges generals

El canvi més important podria arribar a partir de divendres i durant el cap de setmana, quan una borrasca podria arribar fins al Mediterrani i provocar pluges generals. No obstant això, este extrem encara té un grau d’incertesa força elevat i s’haurà d’anar seguint amb atenció a vore què acaba passant.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies