Les dos valencianes que aspiren a entrar en l’Acadèmia d”OT 2020′

Aspirants a 'Operación Triunfo 2020'

Dels 30 seleccionats per al càsting final, només 18 entraran en l’Acadèmia | EFE


Rebre les notícies de València Diari

El programa musical més vist i amb més èxit de la televisió ja té data d’estrena. ‘OT 2020’ tornarà diumenge que ve 12 de gener, a les 22.00 hores, amb la seua ‘Gala 0’. Una a nova edició a on es revelaran els 16 aspirants a entrar en l’acadèmia.

 

En l’edició de 2020 s’han presentat més de 10.000 persones a les proves celebrades en nou ciutats espanyoles. I en concret, a la prova final, celebrada en Barcelona en novembre, van assistir al voltant d’un centenar d’aspirants.

 

D’ells, 30 han sigut preseleccionats i serà al llarg de la ‘Gala 0’ quan els espectadors descobrisquen les identitats dels 16 aspirants a entrar en l’Acadèmia d’OT. Entre els 30 seleccionats, trobem dos valencianes: Samantha, de Beniarrés, en el Comtat (Alacant), i Sandra, de València.

 

Samantha, de Bieniarrés

Smantha Gilabert té 25 anys i és de Beniarrés, un poble de la comarca del Comtat en Alacant. Aficionada a la música des de ben xicoteta, és la veu femenina del grup valencià ‘Cactus’ i va participar en la primera edició del talent show musical d’À Punt, ‘Family Duo’, amb la seua parella. A pesar de què patix hipoacúsia neurosensorial, ‘sordera nerviosa’, des de què va nàixer, això no li impedix voler dedicar-se al que més li agrada, la música.

 

Sandra, de València

Sandra Gilabert, ‘Sandra Groove’ com a nom artístic és de València i té 23 anysEs va donar a conéixer en el talent musical d’Antena 3, ‘La Voz’, tot i que en un primer moment no va passar les ‘Audiciones a ciegas’. El programa li va donar una segona oportunitat i va passar a formar part de l’equip de Pablo López. Destaca pel seu estil poc comú donat a la versatilitat a més del seu look a l’hora de vestir molt canyer.

 

El programa estrena jurat

Segons ha informat RTVE, en esta edició, seran quatre els professionals de la indústria musical els que valoraran als concursants cada setmana. En concret, es tracta de Nina, que va ser la primera directora de l’Acadèmia d’OT i torna 15 anys després; la cantant i compositora Natalia Jiménez; Javier Llano, director d’emissores musicals de COPE; i Javier Portugués, ‘Portu’, ex membre del grup pop i rock ‘Modestia Aparte’.

 

També pots llegir…

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies