Un grup de vampirs adverteix a Megan Fox i la seua parella dels riscos de beure sang

Compartir:

Persones que s'autodenominen "vampirs" han optat per aconsellar a Megan Fox i Machine Gun Kelly dels riscos que entranya

Megan Fox i Machine Gun Kelly hi han van confessar que fan rituals religiosos en els quals es prenen la sang de l’altre.

En assabentar-se un grup de suposats vampirs llancen un missatge a la parella sobre la importància d’anar amb compte a l’hora de fer això. Els rituals de sang han sigut posats en dubte per “experts” vampirs que es descriuen a si mateixos com a tal.

Els vampirs, fora de llibres de fantasia i terror, són persones que ingereixen sang humana de manera regular, usualment d’un mateix donant.

Precisament ací jau una de les recomanacions més importants que li fan a la parella, perquè independentment de l’estranyesa que puga suscitar la seua pràctica de beure sang l’u de l’altre, hi ha maneres de fer-lo amb responsabilitat.

Belfazaar Ashantison, el confundador de l’Associació de Vampirs de Nova Orleans ha advertit que vagen amb compte a l’hora de beure’s la sang de l’altre. Això inclou fer-se constants test sanguinis per a veure si l’altre té malalties que poden transmetre’s i que poden afectar també els vampirs.

El “Pare” Sebastiaan, el fundador d’una altra associació vampírica assegura que han de tindre molta cura a l’hora de beure sang d’altres persones.

El ritual que porten MGK i Megan Fox és molt simple. Un d’ells s’arronsa el pit amb un cristall i l’altra persona beu la seua sang. Alguna cosa que el “Pare” Sebastiaan ha desaconsellat a causa dels perills que contrau i que haurien de fer-ho sota supervisió mèdica.

Siga com siga, resulta hilarant que existisquen associacions de vampirs que aconsellen als famosos com han de beure sang de manera segura.

Encara que siga una pràctica estranya, sembla que desenes de persones ho fan i han de respectar-se unes certes condicions per a cuidar la salut dels qui participen d’ella. Això inclou, invariablement a l’actriu Megan Fox i el seu promés, Machine Gun Kelly.

A pesar que no són públics els detalls de la seua relació i dels rituals que fan en els que beuen la sang de l’altre, poden prendre les recomanacions d’aquests ‘vells vampirs’ i mantindre’s sans.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades