El ‘rancor’ de Luz Casal amb David  Broncano eleva la tensió

Compartir:

"Hi ha unes certes coses que no pots fer amb mi", li ha retret la cantant al presentador de ‘La Resistencia’

Aquest dijous Luz Casal va visitar a ‘La Resistencia’ per a promocionar el seu primer àlbum en directe del concert que va oferir el passat 21 de juliol de 2021 en la Plaça d’Obradoiro amb motiu del Xacobeo. Un disc on la gallega actua al costat d’una orquestra, la Real Filharmonía de Galícia.

La cantant va realitzar una divertida i distesa conversa amb David Broncano, on no sols va parlar del seu disc ‘Solo esta noche’ sinó que també va repassar diversos temes, va fer broma amb el presentador i va acabar interpretant una de les seues cançons.

La gallega va rebutjar contestar les habituals preguntes del programa sobre el sexe i els diners.

El “lleig” de Broncano

La cantant va parlar sobre males experiències en entrevistes. “Hi ha algun maldestre, algun misogin encara…“, va explicar. “No m’ho diràs a mi?“, va preguntar el presentador. “No, a tu podria dir-te algunes coses, però…“, i va callar Casal, qui al final li va llançar la pregunta en qüestió: “Tu per què no em vas saludar la vegada que coincidim?

Coincidim en una festa on vas estar brillantíssim, vas saludar al 90% de tots els meus col·legues, després vas passar al costat meu dos o tres vegades i no em vas dir res”, va confessar. “Dic, el mateix a aquest tio li caic malament“, va reconéixer mentre Broncano va continuar fent broma. Fins a tal punt que el presentador va recrear l’escena sobre l’escenari.

Casal posa el fre a unes certes preguntes

El segon moment ‘tibant‘ del programa es va produir quan tots dos estaven comentant la carrera de l’artista de 63 anys. “Em caus bé com a ésser humà“, li va dir Broncano. En aqueix moment, algú del públic va exclamar: “Pregunta-li sobre el sexe!“.

Abans que el presentador poguera respondre, Luz Casal va prendre la paraula i va deixar clar a Broncano que no anava a ser una convidada més: “Hi ha unes certes coses que ell amb mi no pot fer“.

Malgrat tot, el gallec li va demanar permís i li va qüestionar si la relació actual entre tots dos li ho permetia. “Tu veuràs… la del sexe potser no. I la dels diners… tampoc“, va expressar la cantant espanyola.

No obstant això, l’artista li va dir que sí que podia preguntar-li sobre qualsevol altra cosa, per exemple “de Marco Aurelio“. Quan Broncano va voler preguntar-li per alguna cita, Luz Casal li va respondre que tenia “mala memòria” i el presentador va aprofitar per a donar-li l’estocada: “Tens mala memòria excepte quan no et saluden, això sí que se’t queda…“.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys