Trump anuncia el llançament de ‘Truth Social’, la seua nova xarxa social

Compartir:

 

Donald Trump, expresident dels Estats Units, ha anunciat que llançarà la seua pròpia xarxa social sota el nom de ‘Truth Social‘. Amb ella, pretén recuperar la seua presència en les xarxes socials pel fet que tant Twitter com Facebook van decidir expulsar-li de les seues plataformes.

L’objectiu és que la nova xarxa social comence a funcionar el primer trimestre de 2022.

‘Truth Social’, la nova xarxa social de Dondald Trump, tindrà una versió beta per a “convidats” al novembre d’este mateix any. Això és el que han explicat a través d’un comunicat

Trump Media and Technology Group (MTG). Es tracta d’una empresa que ha sigut creada per a impulsar la nova iniciativa.

“Vivim en un món on els talibans tenen una gran presència en Twitter, però el seu president estatunidenc favorit ha sigut silenciat. Això és inacceptable” ha criticat. A més, ha avançat que Trump Media and  Technology  Group cotitzarà en borsa després d’arribar a un acord amb una altra signatura anomenada Digital World Acquisition Corporation.

A més, han informat que l’empresa de Trump té plans per a llançar un servei de vídeo per subscripció anomenat ‘TMTG+’. En ella, estarà inclosa programació d’entreteniment.

Des que va haver d’abandonar el poder el gener passat, la idea de crear una empresa mediàtica pròpia ha sobrevolat l’entorn més pròxim a Trump amb l’objectiu de comunicar-se de manera directa amb els seus seguidors, especialment després que les grans xarxes socials com Twitter, Facebook o YouTube suspengueren els seus comptes després de l’assalt al Capitoli.

 

Twitter expulsa a Trump

 

Twitter va vetar a Donald Trump de manera permanent, mentre que Facebook va anunciar a principis d’enguany, 2021, que l’expresident estaria suspés de la plataforma durant almenys dos anys.

D’esta manera, podria reincorporar-se a Facebook en 2023 si demostra que el reg de seguretat pública ha disminuït.

No és la primera vegada que Donald Trump duu a terme una iniciativa d’este estil. Fa temps, en un intent per reprendre el contacte amb el seu públic a través del món digital, després de deixar la Casa Blanca, va gestionar undefined un blog similar a Twitter. No obstant això, es va veure obligat a tancar-ho després d’un mes.

 

Donald Trump interposa una demanda

 

Donald Trump ha interposat una demanda davant la cort federal de Washington D.C amb l’objectiu de poder mantindre ocults els documents sobre l’assalt al Capitoli dels Estats Units que va ocórrer el mes de gener passat. En aqueix acte, van morir cinc persones i prop de 140 persones agredides.

La demanda que Donald Trump ha interposat és contra la Cambra de Representants que investiga l’assalt al Capitoli dels Estats Units. També és contra els Arxius Nacionals dels Estats Units, que custodien els documents històrics. Es tracta d’un nou intent per impedir que els Arxius Nacionals dels Estats Units entreguen informació.

EL MÉS LLEGIT

Els dentistes preveuen un augment de la demanda per a lluir somriure després de la retirada de la macareta

Els tractaments d'emblanquiments o carilles estètiques seran el següent pas després de la retirada de les ortodòncies que moltes persones es van posar aprofitant la discreció de portar la boca coberta

El 99,1 % dels xiquets i xiquetes de 3 anys aniran a centres escollits

El període per a presentar reclamacions és fins al 23 de maig i aquesta gestió es fa de manera telemàtica en la secció ‘Al·legacions’ de ‘telematricula.es’

Sanitat alerta sobre l’arribada de la pigota del mico

En cas que s'identifiquen casos que complisquen els criteris de definició, es posen en contacte de manera urgent amb els serveis de Medicina Preventiva

Cau un camió al llit del riu Túria des de la V-30

Fins al lloc s'han desplaçat els serveis d'emergències i s'ha tancat un dels carrils de la carretera