Trump anuncia el llançament de ‘Truth Social’, la seua nova xarxa social

Compartir:

 

Donald Trump, expresident dels Estats Units, ha anunciat que llançarà la seua pròpia xarxa social sota el nom de ‘Truth Social‘. Amb ella, pretén recuperar la seua presència en les xarxes socials pel fet que tant Twitter com Facebook van decidir expulsar-li de les seues plataformes.

L’objectiu és que la nova xarxa social comence a funcionar el primer trimestre de 2022.

‘Truth Social’, la nova xarxa social de Dondald Trump, tindrà una versió beta per a “convidats” al novembre d’este mateix any. Això és el que han explicat a través d’un comunicat

Trump Media and Technology Group (MTG). Es tracta d’una empresa que ha sigut creada per a impulsar la nova iniciativa.

“Vivim en un món on els talibans tenen una gran presència en Twitter, però el seu president estatunidenc favorit ha sigut silenciat. Això és inacceptable” ha criticat. A més, ha avançat que Trump Media and  Technology  Group cotitzarà en borsa després d’arribar a un acord amb una altra signatura anomenada Digital World Acquisition Corporation.

A més, han informat que l’empresa de Trump té plans per a llançar un servei de vídeo per subscripció anomenat ‘TMTG+’. En ella, estarà inclosa programació d’entreteniment.

Des que va haver d’abandonar el poder el gener passat, la idea de crear una empresa mediàtica pròpia ha sobrevolat l’entorn més pròxim a Trump amb l’objectiu de comunicar-se de manera directa amb els seus seguidors, especialment després que les grans xarxes socials com Twitter, Facebook o YouTube suspengueren els seus comptes després de l’assalt al Capitoli.

 

Twitter expulsa a Trump

 

Twitter va vetar a Donald Trump de manera permanent, mentre que Facebook va anunciar a principis d’enguany, 2021, que l’expresident estaria suspés de la plataforma durant almenys dos anys.

D’esta manera, podria reincorporar-se a Facebook en 2023 si demostra que el reg de seguretat pública ha disminuït.

No és la primera vegada que Donald Trump duu a terme una iniciativa d’este estil. Fa temps, en un intent per reprendre el contacte amb el seu públic a través del món digital, després de deixar la Casa Blanca, va gestionar undefined un blog similar a Twitter. No obstant això, es va veure obligat a tancar-ho després d’un mes.

 

Donald Trump interposa una demanda

 

Donald Trump ha interposat una demanda davant la cort federal de Washington D.C amb l’objectiu de poder mantindre ocults els documents sobre l’assalt al Capitoli dels Estats Units que va ocórrer el mes de gener passat. En aqueix acte, van morir cinc persones i prop de 140 persones agredides.

La demanda que Donald Trump ha interposat és contra la Cambra de Representants que investiga l’assalt al Capitoli dels Estats Units. També és contra els Arxius Nacionals dels Estats Units, que custodien els documents històrics. Es tracta d’un nou intent per impedir que els Arxius Nacionals dels Estats Units entreguen informació.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa