Dos ferits després d’un atropellament d’un tren a un cotxe a Agres

ALACANT, 8 (EUROPA PRESS)

Dos persones, un home i una dona, han resultat ferides amb traumatisme cranioencefàlic després d’un atropellament d’un tren a un cotxe a Agres, segons han informat des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

L’accident es va produir el diumenge a la vesprada a un camí rural a Agres, junt amb les vies del tren i prop d’un pas a nivell sense barreres. Els bombers van rebre l’avís sobre les 18.30 hores, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

A l’arribada de bombers, els efectius van realitzar un control de riscos i una primera atenció a les víctimes, i van procedir a col·laborar amb els servicis sanitaris.

Per la seua banda, el CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB). L’equip mèdic del SAMU va assistir a una dona de 71 anys i a un home de 69 anys. Tots dos presentaven traumatisme cranioencefàlic i van ser traslladats en sengles ambulàncies a l’hospital d’Alcoi.

En la intervenció de bombers, que va finalitzar sobre les 23.15 hores, van participar una unitat comandament prefectura, una bomba urbana pesada, un furgó salvaments varis, un sergent, dos caps i cinc bombers del parc de la Muntanya (Cocentaina).

ÚLTIMES NOTÍCIES