CCOO PV signa un conveni amb la UV per a la formació de persones treballadores del sector públic

VALÈNCIA, 8 (EUROPA PRESS)

La secretària general de CCOO PV, Ana García, i la rectora de la Universitat de València (UV), Mavi Mestre, han signat este dilluns un conveni de col·laboració per a la formació de persones treballadores del sector públic.

A partir d’este conveni de col·laboració, CCOO PV i la UV cooperaran en l’àmbit educatiu, segons ha informat el sindicat en un comunicat. A més d’Ana García i Mavi Mestre, en aquest acte també han estat presentes representants de les federacions de Servicis a la Ciutadania, Sanitat i Sectors Sociosanitaris i d’Educació així com la responsable de Formació.

L’objectiu de l’acord és la realització, de forma conjunta, d’accions formatives per a actualitzar els coneixements del personal al servei de l’administració pública. D’esta forma, la UV aprovarà anualment les accions formatives que s’oferisquen durant el curs acadèmic, a més de tenir en compte els criteris d’adequació a l’objectiu de millora de l’acompliment del lloc de treball i el desenvolupament professional del personal empleat públic.

Les accions formatives es presentaran en les modalitats presencial, semipresencial, en línia o en una combinació d’estes tres opcions. Així mateix, almenys el 25 per cent de les hores de cada curs serà impartit per personal docent, investigador o d’administració i serveis de la UV, mentre que CCOO PV es compromet a fer una reserva d’un 10% de la formació aprovada en este conveni per al personal que desenvolupa el seu treball en la Universitat.

“És molt important la signatura del conveni de formació per a les persones treballadores del sector públic, en benefici dels seus drets”, ha subratllat CCOO PV, que ha afegit que l’acord possibilitarà la impartició de cursos d'”especial interès” en els sectors de sanitat, educació i administració pública, “amb el segell i prestigi” de la UV.

ÚLTIMES NOTÍCIES