La Policia localitza en un hotel d’Elx un presumpte ciberdelincuent buscat per Itàlia

ALACANT, 18 (EUROPA PRESS)

La Policia Nacional ha localitzat i detingut en un hotel d’Elx un presumpte ciberdelincuent que tenia en vigor una Ordre Europea de Detenció dictada per les autoritats italianes i al qual se li atribuïx la comissió de delictes informàtics pels quals podria enfrontar-se a deu anys de presó en este país.

El sospitós, de nacionalitat romanesa i 27 anys, va ser arrestat pels agents després de realitzar diverses diligències per a la seua localització. Es trobava fugit de la justícia italiana des de feia mesos i es trobava allotjat en un hotel d’Elx, on va ser detingut.

L’ara arrestat suposadament es dedicava a la manipulació de caixers automàtics, que deixava totalment inutilitzats. Els perjudicats, pensant que el caixer podria tindre algun tipus d’avaria, es marxaven del lloc i, a continuació, el presumpte autor dels fets recuperava els diners que quedaven embossats en la maquina.

Amb este mètode, suposadament va aconseguir fer-se amb un botí de 5.220 euros. El detingut, que no tenia antecedents, ha sigut posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Elx.

Allí s’han practicat les corresponents gestions telemàtiques perquè siga atés per l’Audiència Nacional, que té la competència en estos assumptes.

ÚLTIMES NOTÍCIES