Belén Esteban i Kiko Hernández reben en directe l’herència que els ha deixat Mila

 

En ‘Sálvame’ passen molt lents els dies des que morira Mila Ximénez, una de les membres fundadores del programa de les vesprades de Telecinco. El propi format va assegurar que la col·laboradora havia sigut la que més dies havia treballat al llarg de tota la història del programa.

Alguna cosa que indirectament la situa com una gran professional i molt entregada amb la productora i la cadena que la tenia contractada.

A pesar que Mila es caracteritzava pel seu fort caràcter, pels seus crits i per les seues espantades en públic la col·laboradora va aconseguir fer grans amics en televisió. Entre ells es troben diversos rostres de ‘Sálvame’ amb els quals compartia moltes vesprades de treball i confidències.

També és cert que no sempre ha sigut amiga de tots ells i l’actualitat els ha portat a protagonitzar topades que semblaven irremeiables.

Els col·laboradors encara no s’han pogut recuperar de l’enorme, va buidar que ha deixat la perduda de la seua companya i amiga.

No obstant això, la mort de la col·laboradora ha tret a la llum els bons llaços que va formar Mila amb dos dels seus companys. Estem parlant de Kiko Hernández i de Belén Esteban. Els dos compartia taula amb la periodista i això sembla que ha sigut fonamental perquè Ximénez es recorde d’ells en les seues últimes voluntats.

Dies arrere es donava a conéixer que quan es va buidar el pis de Mila, es van poder veure dos caixes que contenien en gran el nom de Kiko i de Belén. No obstant això, era àrduament complicat conéixer el contingut explícit d’estos paquets. Però hui per fi hem pogut saber que hi havia dins d’estos embalatges.

A mitjan vesprada i quan ‘Sálvame’ tornava de publicitat, Kiko Hernández li ha comptat a Jorge Javier Vázquez que tant ell com Belén Esteban. Acabaven de rebre en un camió de mudances l’herència que la seua fidel companya els havia deixat estant en vida i que, per això, ara els havia arribat complint les seues voluntats.

“Vull dir una cosa que ens ha passat en publicitat molt emocionant“, ha revelat Kiko Hernández. “Ha vingut Agustín un amic de les mudances i ens acaba de portar uns detalls que ens ha deixat Mila Ximénez a Betlem i a mi. A mi m’ha deixat un quadre i el tinc al costat del meu llit. Ja et tinc amb mi una altra vegada”, ha comptat emocionat el col·laborador.

Hernández ha contat que la seua amiga Mila li ha deixat d’herència un valuós quadre amb un important valor per a tots dos. Pel seu costat, Belén Esteban i visiblement afectada també ha volgut ensenyar el regal que li ha deixat la seua ja morta companya de treball. En el seu cas, Mila li ha deixat en el seu poder un bonic mocador de color rosa amb uns alegres estampats.

Els dos col·laboradors, juntament amb Jorge Javier han fet olor este fulard i han afirmat que feia olor molt a la recentment desapareguda periodista del programa. No obstant això, resulta curiós que en les seues últimes voluntats Mila. No es recordara també d’altres companys amb els quals tenia una amistat molt més pròxima.

És impossible no pensar en el mateix Jorge Javier Vázquez i que ella mateixa definia com un dels seus millors amics i que a més. Va estar al seu costat fins a l’últim dia de la seua vida. Tampoc hauríem de descartar l’opció que també es recordara d’ell en el seu testament però que a diferència dels altres dos companys.

No haja transcendit els objectes que li haja deixat en les seues últimes voluntats. No hi ha dubte que Mila ha deixat empremta en Telecinco i en l’equip de ‘Sálvame’. I que no hi ha dia que no la recorden amb un somriure i recordant el bé que ho passaven al seu costat.

No li la pot llevar del cap

 

Aprofitant el moment nostàlgic que s’ha creat en el plató de ‘Sálvame’ amb l’aparició del quadre i el mocador.

“A mi l’altre dia després de l’obra em van deixar en l’escenari una foto preciosa amb ella. És que no continuem acordant d’ella. El rar seria que no. Jo estic tement l’estiu. Crec que quan parem quan ens toque les vacances el cos ens avisarà. Ara tenim la ment ocupada amb el treball, però quan parem i ens enfrontem a ells, que crec que ens hem volgut enfrontar, serà l’estiu una mica…” ha reflexionat Jorge Javier.

A més, ha afegit el presentador, “És una de les millors coses que m’ha passat en la vida, la presència de Mila Ximénez. Jo somie moltes vegades amb ella. Hi ha vegades que em ve la seua veu a la memòria. Em ve el seu riure”, ha comptat Jorge també emocionat. “Hem passat un bona estona recordant-te Mila”, li ha assegurat.
 

ÚLTIMES NOTÍCIES