Un mort i tres ferits en un incendi d’habitatge a Algemesí

Un home ha mort i tres persones resulten ferides en un incendi d’habitatge a Algemesí, els fets han tingut lloc este matí al voltant de les 6.25 hores quan s’ha alertat al CICU del succés a un edifici del Bloc José Sales.

Fins al lloc s’han desplaçat tres unitats del SAMU, dos unitats SVB, una ambulància convencional TNA i metge d’Atenció Primària.

Els serveis mèdics han assistit a un xiquet de 8 anys per fractures i inhalació de fum i ha sigut traslladat en una unitat SVB amb el metge d’Atenció Primària a l’hospital Universitari La Ribera d’Alzira.

D’altra banda, tres adults es trobaven en parada cardiorespiratòria després d’haver inhalat fum i els equips mèdics els han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització.

D’ells, dos dones de 30 i 50 anys han respost i els serveis mèdics han aconseguit recuperar les seues constants vitals. Posteriorment han sigut traslladades per parada cardíaca recuperada també a l’hospital Universitari La Ribera d’Alzira, en una unitat de suport vital avançat i en l’altra ambulància de suport vital bàsic amb equip mèdic SAMU.

El tercer afectat, del qual de moment es desconeix l’edat, és un home que ha mort al no respondre a les maniobres de reanimació.

Una unitat del SAMU i l’ambulància convencional romanen en el lloc de l’incendi de manera preventiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES