‘SUPERVIVIENTES’: Anabel Pantoja, afonada per la nova expulsió

Els espectadors van votar i van convertir en paràsit a Yulen, posant fi al presumpte romanç de 'Supervivientes 2022'

El reality xou de Telecinco està encarant la seua recta final i, com cada dijous, un concursant de ‘Supervivientes’ s’anava a convertir en el nou paràsit del programa. És a dir, no anava a tornar amb els seus companys i hauria de conviure amb Marta Peñate. Ana Luque, Anabel Pantoja i Yulen Pereira eren els nominats.

L’expulsat va ser Yulen, contra tot pronòstic. El seu concurs es va basar en la relació que ha començat en terres hondurenyes amb Anabel Pantoja, però no ha pogut arribar a les últimes instàncies de ‘Supervivientes’. Anabel Pantoja va quedar trencada.

Yulen i Anabel, primer distanciament

Es va acabar, almenys a Hondures, la història d’amor entre la ‘sobrinísima’ i l’esportista. No sense abans fondre’s en una emotiva abraçada amb declaració d’amor inclosa. L’esgrimista li va regalar la camisa que portava, mentre l’andalusa li advertia: “recorda’t“.

El major de regal d’aquesta edició és aquesta xiqueta d’ací, sé que arribarà molt lluny“, va soltar Yulen Pereira en el moment del comiat després de no haver sigut salvat per l’audiència de Supervivents 2022 amb la veu entretallada, la llàgrima a punt de desbordar i amb Anabel Pantoja posant cara d’aguantaré, de soc fort, de no muntaré el drama… No ho muntaré ara, espera a quan es vaja.
Deia Anabel Pantoja que li havia promés no plorar i que no ho anava a fer, però, segons va abandonar Yulen la palapa, Anabel Pantoja va muntar el drama. I dic va muntar perquè ni el millor muntatge de la història del cinema podia donar la interpretació que va escenificar Anabel Pantoja en ‘Supervivientes 2022’.

Primer regal per a Anabel“, va comentar Lara Álvarez, però la influencer “ja té un parell més“, segons Yulen.

Si ja el va dir Kiko Matamoros el dimarts en ‘Supervivientes 2022: En Terra de Nadie’ -i anit una altra vegada-, que agradar-se s’agraden, que s’han afavorit l’u a l’altre, però que a Anabel Pantoja li haguera sigut igual Yulen, que Ignacio, que la iguana. Ara bé, una vegada que s’entra en faena, perquè cal rematar-la. I la rematada no era un altre que el teatret d’anit. Quin dolor ni quines punyetes! El trist és que, després d’haver sigut salvada en cadascuna de les seues nominacions, Anabel Pantoja s’ha cregut que la seua fake carpeta amb Yulen ha funcionat. No obstant això, anit l’audiència va dictar sentència. Una sentència que de no ser per qui han estat nominats en altres ocasions tant ella com Yulen, haguera arribat molt abans.

Jorge Javier li llança una ‘pulleta’ a Nacho Palau

Fa pocs dies, el ‘pont de les emocions’ de ‘Supervivientes’ va commoure a un dels concursants que millor està entenent el reality: Nacho Palau. L’exparella de Miguel Bosé no va poder contindre més el secret i quan va trepitjar l’esglaó de l’amor, es va confessar: portava més d’un any de relació amb una altra persona.

L’escultor es va atrevir a dir fins al nom del seu nóvio: Cristian. D’aquesta manera, el concursant volia fer pública la seua relació de més d’un any i “donar-li el seu lloc” a Cristian. Després de soltar semblant confessió, els seus companys volien saber més sobre el seu nou amor i es van alegrar perquè per fi l’havia informat.

L’amor és Cristian. S’ho mereix. Està amb la meua mare, amb els meus fills, ho tire molt de menys“, li va dir Nacho Palau a Ana Luque. “Què guay, tio. S’haurà posat contentíssim“, li va comentar Ignacio a Nacho, qui l’estranya cada dia: “Li trobe a faltar cada dia que soc ací”.

“Els segons plats són els que més omplin”

Jorge Javier no va ser alié a la notícia i li va preguntar a Nacho sobre Cristian: “Porta un any vivint amb nosaltres i un altre any des que comencem a reprendre el contacte després de 2013, que ens vam conéixer en una festa“, va dir Palau.

No obstant això, Nacho Palau i Jorge Javier Vázquez tenien pendent un sopar quan l’escultor isquera de ‘Supervivientes’. El presentador li ho va recordar amb una mica d’ironia: “Amb el sopar que anàvem a quedar, em pots donar el tiquet restaurant?“. “Tu que et crees, que soc un plat de segona? Et dic una cosa, els segons plats són els que més omplin“, va agregar el presentador.

ÚLTIMES NOTÍCIES