Necessites ajuda amb la teua declaració de la Renda?

Amb el pla ‘Le Cridem’, ja pots demanar cita prèvia perquè t'ajuden amb la teua Renda 2020-2021 per telèfon

L'Agència Tributària ha obert el termini per a la petició de cita prèvia per a la realització de la declaració de la Renda, mitjançant atenció telefònica amb un funcionari de l'organisme, la qual cosa permet als contribuents una nova via al marge de la telemàtica.

Des d'este dimarts 4 de maig tots els contribuents que així ho desitgen podran demanar esta cita prèvia perquè l'Agència Tributària es pose en contacte amb ells i fer la declaració per telèfon. Segons el pla 'Le Cridem' de l'organisme, esta cita prèvia es pot concertar en la pàgina web (mitjançant identificació amb DNI electrònic, Cl@ve, certificat digital o número de referència), en l'aplicació mòbil de l'Agència Tributària o en els telèfons 901121224, 915357326, 901223344 o 915530071 fins al 29 de juny i en horari de dilluns a divendres de 9 a 19 hores.


L'Agència Tributària explica que les declaracions per telèfon comanaran el dijous 6 de maig i que, de cara a l'agilitació del procés, els contribuents han de tindre disponibles el número de referència, el DNI (i la seua data de validesa), la casella 505 de la declaració de la Renda de 2019 i haver verificat prèviament que es compleix amb els requisits necessaris per a usar este servei.


Per a poder usar-ho, és imprescindible no trobar-se en alguna d'estes situacions: rendes de treball superiors a 65.000 euros i de capital mobiliari superiors a 15.000 euros, arrendaments de dos o més immobles o en plataformes de lloguer turístic, activitats professionals o empresarials en estimació directa, transmissions de més de dos immobles o accions de més de dos emissors o transmissions de béns procedents de donacions o herències.

En cas de no voler optar per esta declaració telefònica, tindrà encara una alternativa més: la presentació de manera presencial en una oficina de l'Agència Tributària. Per a això, la petició de cita prèvia començarà el dijous 27 de maig en els telèfons 901223344 i 915530071, fins al dijous 29 de juny com a màxim. Les presentacions tindran lloc a partir del dimarts 2 de juny.


Per a tots estos casos, el termini màxim de presentació és el dimecres 30 de juny, últim dia per a poder entregar les declaracions. Les que tinguen un resultat a ingressar amb domiciliació acaben uns dies abans, el divendres 25 de juny.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La reacció de Toni Cantó a la dimissió d'Iglesias: 'Tanca en eixir'" "Dimiteix Pablo Iglesias després dels resultats d'Unides-Podem a Madrid"