Un assistent virtual per a ajudar a liquidar l'impost de vehicles usats

Estarà disponible, des de dimarts que ve 20 abril, en la web de l'ATV


L'Agència Tributària Valenciana posarà a partir del pròxim 20 d'abril, un assistent virtual que ajudarà els ciutadans a emplenar l'autoliquidació de l'impost derivat de la compravenda de vehicles, vaixells o aeronaus usats. És el denominat model 620. Anirà ampliant-se a altres models d'autoliquidació d'impostos.


El nou assistent virtual de l'ATV és accessible des de la seua pàgina web. Permet simular una conversa amb ell a través d'una finestra de diàleg. Ofereix respostes instantànies a les qüestions que vagen plantejant-li els contribuents al llarg d'este procés. Permeten així que s'emplene de forma totalment telemàtica este model d'autoliquidació.


La directora de l'ATV, Sonia Díaz, ha explicat que este servei suposa «un pas més. El nostre objectiu és facilitar al màxim el compliment de les seues obligacions tributàries», ha assenyalat.


Sonia Díaz ha anunciat que des de l'ATV «estem treballant per a completar esta primera versió. També ampliar les seues funcionalitats i estendre la seua competència a altres models i àmbits tributaris».


«Les noves tecnologies ens ofereixen llits àgils i de qualitat per a comunicar-nos amb els ciutadans. Les administracions públiques hem d'aprofitar tots els avantatges que puguen oferir-nos», ha explicat Sonia Díaz.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La mesura que aprovarà avui el govern espanyol i que beneficiarà milers de famílies" "Una de les decisions més esperades del Consell: l'ampliació d'horaris en l'hostaleria"