El CICU gestiona un total de 537 emergències extrahospitalàries durant la Nit de Cap d'any

L'√ļltima nit de l'any 2019 es van registrar 584 incidents
Les dades d'estes tres classes d'incidents són molt inferiors als d'anys arrere | Dénia.com

El Servici d'Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat, a través dels tres Centres d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), ha atés durant esta Nit de Cap d'any 537 emergències extrahospitalàries entre les tres províncies.

L'√ļltima nit de l'any 2019 es van registrar 584 incidents. La xifra d'esta Nit de Cap d'any √©s pareguda a la d'este moment, a causa de l'increment d'atencions relacionades amb la pand√®mia. Del total d'incidents atesos des de les 20 hores d'este dijous i fins a les 8 hores del divendres, 220 han ocorregut en la prov√≠ncia de Val√®ncia, 197 en la d'Alacant i 120 en la de Castell√≥.

Tenint en compte la tipologia de les atencions sanit√†ries d'urg√®ncia ateses durant esta Nit de Cap d'any, cal destacar un total de 18 intoxicacions et√≠liques, enfront de les 142 registrades en l'√ļltima nit de 2019. El CICU de Val√®ncia ha gestionat 9, el d'Alacant 6 i a la prov√≠ncia de Castell√≥ s'han produ√Įt 3 incidents d'esta classe.

Incidents menors que en anys anteriors

D'altra banda, hi ha hagut 13 emerg√®ncies derivades d'alguna classe d'agressi√≥ o baralla; 39 van tindre lloc durant la Nit de Cap d'any anterior. Del total, 7 s'han produ√Įt en la prov√≠ncia de Val√®ncia, 4 en la d'Alacant, i 2 en la de Castell√≥.

De la mateixa manera, els CICU han mobilitzat recursos sanitaris per a prestar assist√®ncia en 6 accidents de tr√†nsit, mentres en la mateixa nit de l'any anterior va haver un total de 15. Dels produ√Įts enguany, quatre han tingut lloc en la prov√≠ncia d'Alacant, un en la d'Alacant i un en la de Castell√≥.

Les dades d'estes tres classes d'incidents s√≥n molt inferiors als d'anys arrere degut, l√≤gicament, al toc de queda establit per a les 24 hores. La resta d'emerg√®ncies sanit√†ries gestionades durant esta at√≠pica Nit de Cap d'any, corresponen a patologies m√®diques o accidents comuns o dom√®stics.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"46 festes en cases, 56 multes i 12 sancions en establiments en Alacant" "El ¬ęGran Madrid¬Ľ perjudica el creixement econ√≤mic valenci√†"