Torna 'Cinema a la Plaça' de Torrent amb 15 pel·lícules durant el mes d'agost

La primera pel·lícula es projectarà este divendres, 31 de juliol
Cinema a la Plaça oferix pel·lícules durant tot el mes d'agost | FESCINAL

La màgia del sèptim art arriba a Torrent, en l'Horta de València, de la mà de 'Cinema a la Plaça 2020', que torna enguany amb una variada programació, a demés de sumar com a novetat una nova ubicació: la plaça Pintor Miró. D'esta forma, els torrentins podran disfrutar gratuïtament de 15 films, en 3 places diferents i durant dos dies a la setmana; tot això inclòs en el programa cultural Nits d’estiu

El programa cinèfil arrancarà el divendres 31 de juliol a les 22.30 hores en la plaça de la Llibertat amb 'Jumanji, siguiente nivel'. Li seguiran 'Big Hero 6' (7 d'agost), 'Aladdin' (14 d'agost), 'Figuras ocultas' (21 d'agost) i 'Un verano en Ibiza' (28 d'agost).

En la plaça de l'Església els riures estan assegurats amb la projecció d'una diversitat de pel·lícules espanyoles i franceses com 'Intocable' (1 d'agost), 'El Gran Baño' (8 d'agost), 'Señor dame paciencia' (15 d'agost), 'La banda' (22 d'agost) i 'Sobre ruedas' (29 d'agost).

Finalment, la plaça Pintor Miró, que se suma al programa 'Cinema a la Plaça', acollirà títols com 'El niño que pudo ser rey' (1 d'agost), 'Spiderman lejos de casa' (8 d'agost), 'Thi-Mai. Rumbo a Vietnam' (15 d'agost), 'Mascotas 2' (22 d'agost) i 'La casa del reloj en la pared' (29 d'agost). 

En definitiva, «una cartellera pensada per a tots els públics i tots els gustos amb la finalitat d'entretindre als veïns i que puguen passar les nits del cap de setmana fora de les seues cases, però sempre de manera segura», ha destacat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

En este sentit, les sessions de cinema compliran amb totes les normes d'higiene i seguretat, pel que hi haurà un recinte habilitat amb cadires que mantindran les mesures de distanciament social i a on el públic haurà de portar la seua mascareta, accedint per una entrada en la que hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic. Per a evitar aglomeracions, es recomana assistir abans de què comence la pel·lícula, totes elles a les 22.30 hores, i és necessari portar el DNI

Totes les sessions són gratuïtes, encara que l'aforament és limitat. La plaça de la Llibertat tindrà una capacitat aproximada de 300 persones i la plaça de l'Església i Pintor Miró, 200 cada una. Per això, una persona assistirà al públic per a oferir-los un seient segons el número de persones que acudisquen de cada família (un màxim de 5 persones). 

Una altra de les novetats enguany és que s'ha disposat d'un codi QR per a cada pel·lícula en els OPIS (Mobiliari Urbà com a Punt d'Informació) que estan situats per la ciutat i a on s'anuncien les pel·lícules de 'Cinema a la Plaça'. D'esta manera, el públic pot arrimar-se per a mirar el programa i escanejar amb el seu mòbil el codi per a poder vore el tràiler i elegir els seus films preferits. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cine i música per al cap de setmana en Xàtiva" "Atenció: El coronavirus està «pràcticament en tota València»"