El Corte Inglés sorteja un Kia Stonic pel seu 50 Aniversari a València

Totes les compres presencials realitzades des de hui fins al 30 d'octubre, per import superior a 50 euros, donen dret a participar en el sorteig

Totes les compres presencials realitzades als centres d'El Corte Inglés de València des de hui 1 de setembre fins al 30 d'octubre, per import superior a 50 euros, donen dret a participar en el sorteig d'un Kia Stonic, amb motiu del 50 Aniversari d'El Corte Inglés a la ciutat.

El Corte Inglés ha arribat a un acord amb els dos concessionaris de la signatura coreana a València,  Mercamoto i Autopista Sud, per a procedir al sorteig d'un Kia Stonic Versió 1.2 DPI 62kW (84CV) Concept, entre els clients d'El Corte Inglés com a colofó al seu 50 Aniversari a València.

El Kia Stonic estarà exposat durant tot el període a la planta de carrer de tots els centres d'El Corte Inglés a València: Pintor Sorolla / Colom, Nou Centre, avinguda de França i Ademús.

D'esta manera, els clients d'El Corte Inglés que desitgen participar en el sorteig del Kia Stonic hauran de "punxar" a l'enllaç creat específicament amb el codi que els apareixerà amb el tiquet de la compra.

Podran fer-ho fins al 7 de novembre sempre per les compres realitzades entre l'1 i de setembre i el 30 d'octubre. A partir d'aquí, El Corte Inglés farà el sorteig davant de notari i es lliurarà al mes de novembre el Kia Stonic a l'afortunat guanyador o guanyadora.

Les bases del sorteig es podran consultar als codis QR impresos a l'efecte en cartelleria i al web d'El Corte Inglés consultant les pàgines dels diferents centres de València.

A la foto, els responsables dels concessionaris Kia a València, José Vicente Igual i Joaquín Méndez, al costat de Pau Pérez Rico, Director Regional de Comunicació i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Educació activa el web aulasegura.es amb informació pràctica sobre el retorn a classe" "El bes de dues falleres, convertit en monument"