La costum amb els nostres gossos que podria acabar amb la seua vida

Compartir:

 

Un comunicat que ha enviat ‘Food & Drugs Administration (FDA)’ assegura que donar un altre tipus de menjar als gossos que no sigua pinso pot ser perjudicial per als animals, ja que augmentaria el risc de què patisquen una malaltia cardíaca, concretament una miocardiopatia dilatada canina.

 

La investigació, que es va iniciar en juliol de l’any 2018, s’ha actualitzat fins a tres voltes més, ja que consideren que cada volta és més freqüent que les persones els hi donen menjar alternatiu sense pensar en el risc que això pot comportar.

 

S’està exposant als gossos a un excés de nutrients perjudicials

El pinso aporta a l’animal els nutrients essencials que necessita, com ara la proteïna que altres aliments no els dóna. A demés, pràcticament tots els gossos poden menjar-ne i en molt pocs casos els provoca algun tipo de reacció al·lèrgica.

 

Segons explica este estudi, des del col·lectiu de veterinaris, s’han mostrat preocupats per la freqüència de casos de gent que canvia el menjar dels seus gossos, sense ser conscients de què els estan exposant a un excés de nutrients exòtics que al contrari del que es creu, no són saludables per a ells.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.