Sanitat garantix la celebració de les Falles si la vacunació avança

La Conselleria de Sanitat es reunirà llavors amb el sector per a decidir una aproximació de dates, que dependrà del procés de vacunació
Sanitat anunciarà la data de les Falles d'este any el pròxim mes de maig | GVA

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha promès a la comissió de seguiment de les Falles que, si es donen les condicions sanitàries necessàries, no hi haurà cap impediment per a poder celebrar la festa del cap i casal d'una manera reduïda.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', per a poder gaudir de les nostres Falles serà necessària que baixe la pressió hospitalària, una baixa incidència acumulada del coronavirus en el territori valencià i que avance considerablement la vacunació en la Comunitat. Però, fonamentalment, que les reticències a celebrar res i centrar-se en 2022 no entra en el full de ruta actual. La data, si no definitiva, sí determinant, serà el mes de maig.

A demés, en els pròxims dies es farà una resolució que permetrà l'obertura dels casals fallers per a dur a terme gestions administratives, per a una quantitat entre quatre i sis persones. S'ha establit el dilluns com a marge màxim per a la publicació d'este canvi, necessari perquè les comissions puguen liquidar l'exercici 2021 i iniciar el nou.

Estos són els dos acords als que ha arribat el sector faller amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en una reunió celebrada esta vesprada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat demana oficialment aprovar la vacuna Sputnik" "Gandia ret homenatge als sanitaris de la ciutat amb l'escultura 'Esperança'"