La Diputaci贸 de Castell贸 aprova un pla d'incorporaci贸 per als empleats p煤blics

El pla consistix en quatre dies de treball presencial i un dia de teletreball
La Diputaci贸 de Castell贸 ha establit unes normes que tindran de per铆ode de vig猫ncia des del dia 8 de juliol fins al 15 de setembre | Pixabay

El Comit茅 de Seguretat Laboral de la Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat este dilluns mat铆 el pla d'incorporaci贸 dels empleats p煤blics de la instituci贸 amb motiu de la Nova Normalitat, un document que marca les claus per a la desescalada.

Amb la finalitat de planificar la reincorporaci贸 dels treballadors, despr茅s d'acabar l'estat d'alarma el passat 21 de juny, la Diputaci贸 ha creat un Pla de Conting猫ncia per a la volta progressiva a l'activitat presencial i algunes mesures per a garantir la seguretat en el treball.

Presidit pel diputat provincial de Recursos Humans, Santiago Agust铆, el Comit茅 ha establit unes normes que tindran un per铆ode de vig猫ncia des del dia 8 de juliol fins al 15 de setembre de 2020. Com a sistema

  

l'assist猫ncia al centre

A pesar d'aix貌, per a facilitar la conciliaci贸 familiar i la cura de persones dependents, s'establix la modalitat presencial durant dos dies, deixant tres jornades laborals a trav茅s del sistema de teletreball. A dem茅s,

  

flexible

 

Totalment exempts del treball presencial

En este cas es contempla als treballadors que tinguen al seu c脿rrec fills menors, persones amb discapacitat o persones majors dependents. A dem茅s, estan totalment exempts del treball presencial les persones que tinguen o hagen tingut s铆mptomes relacionats amb el coronavirus, les persones que hagen estat en contacte amb afectats per la malatia i les persones que pertanyen a grups vulnerables.

En qualsevol cas, segons recorda Santiago Agust铆, este pla tindr脿 una revisi贸 peri貌dica. De la mateixa manera, s'ha subscrit un protocol d'actuaci贸 en casos sospitosos de contagi per coronavirus en els centres de treball de la Diputaci贸.

Respecte a les vacances, com a conseq眉猫ncia de la declaraci贸 de l'estat d'alarma, s'establix que obligat貌riament han de disfrutar-se deu dies h脿bils des del 15 de juliol al 15 de setembre. De totes maneres, es proposa que les vacances relatives a l'any 2020 pendents puguen aprofitar-se de manera excepcional fins al 31 de mar莽 de 2021.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"X脿tiva celebra la I Fira del Motor en Concessionari del 6 a l'11 de juliol" "Els experts resolen el misteri del s铆mptoma m茅s estrany del coronavirus"