EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Federico Jiménez Losantos haurà de pagar 3.000 euros a Irene Montero

La sentència encara no és ferma i l'ha emés l'Audiència de Madrid
Federico Jiménez Losantos encara pot recórrer la sentència | València Diari

 

Els insults que va propinar el periodista Federico Jiménez Losantos a la portaveu en el Congrés d'Unidas Podemos, Irene Montero, en el seu programa Libertad Digital li han eixit cars, almenys, moralment.

 

Així ho han confirmat a 'Ecoteuve', després de tindre accés a la sentència de l'Audiència de Madrid que condemna al periodista a pagar-li 3.000 euros a la dona de Pablo Iglesias per una intromissió il·legítima en el dret a l'honor.

 

A més a més, la sentència explica que Jiménez Losantos haurà de llegir la sentència durant tres dies seguits en els butlletins horaris de les sis, les set i les huit del matí i els arxius digitals hauràn de ser eliminats. Evidentment, l'escrit del jutge també advertix a Jiménez Losantos de què s'abstinga de fer noves intromissions que vagen destinades a atemptar contra l'honor de la dona de Pablo Iglesias.

 

Uns insults de mal gust

Els insults del periodista cap a Montero van començar en juny del 2017 durant la moció de censura al president del govern espanyol en eixe moment, Mariano Rajoy. Va ser en eixe moment quan Jiménez Losantos va referir-se a Monteros amb frases i adjectius com: «la nóvia de l'amo», «matona barata», «analfabeta» o «la Pablenina». Finalment, cal destacar que la sentència encara no és ferma i que els advocats del periodista encara tenen un mes per a recórrer-la en el cas de què ho consideren necessari.

 

Irene Montero durant la seua compareixença en el Congrés dels Diputats | València Diari

 

Lamentablement, esta no és la primera volta que Montero rep una sèrie de crítiques de caràcter masclista i de mal gust. De fet, este mateix any, un regidor del PP d'un poble de Conca, Jesús López, va criticar els pèls que la militant d'Unidas Podemos duia en les aixelles durant un acte públic. En esta ocasió, no hi ha hagut sentència judicial pel mig, però sí unes dures crítiques socials al voltant d'este polític i en defensa de les llibertats de les dones.

 

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!