Naix Aitana, primera filla de Pablo Iglesias i Irene Montero

La menor ha nascut «abans d'hora», segons ha confirmat el líder de Podemos
Leer en español
Este divendres ha nascut «abans d'hora» Aitana, la filla de Pablo Iglesias i Irene Montero | València Diari

 

Pablo Iglesias i Irene Montero han tornat a ser pares. El líder de Podemos ha confirmat a través de les xarxes socials que la seua filla Aitana ha nascut «abans d'hora». «Està perfectament i molt prompte se'n vindrà a casa», ha assegurat el líder de la formació d'esquerres. A més, Pablo Iglesias ha volgut donar les gràcies a tots els professionals mèdics que els han acompanyat en estes hores importants. «El seu esforç i generositat fan encara més gran el millor del nostre país: la sanitat pública». 

 

Casualment, els dos primers fills de la parella també van nàixer de forma prematura. Concretament, va ser el 3 juliol de 2018, quan Montero va donar a llum als bessons Leo i Manuel en el seu sext mes d'embaràs en l'hospital madrileny Gregorio Marañón, el mateix a on ha nascut sa germana menuda. En aquella ocasió, els xiquets van haver de passar 90 dies en la Unitat de Cures Intensives, abans de rebre l'alta mèdica.  

 

El líder de Podemos ha explicat que la decisió de posar el nom d'Aitana a la seua filla ha sigut per a donar un homenatge a «l'exili espanyol i l'Amèrica Llatina que va abraçar aquelles dones i hòmens». Iglesias feia referència a la serra d'Aitana, en la comarca valenciana de la Marina, que exiliats com Maria Teresa León i Rafael Alberti, van vore per primera volta abans d'anar-se'n d'Espanya. 

 

 

Felicitacions de tot l'àmbit polític

Al poc de fer pública la notícia, han sigut uns quants els líders d'altres formacions polítiques que han felicitat a la parella pel naixement del seu tercer fill. Tot i la tensió de les últimes setmanes en la vida política, Pedro Sánchez o Pablo Casado, que com Iglesias també va tindre un fill prematur, han volgut enviar un missatge als líders de Podemos.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris