Laura Fa desmentix la ruptura entre Malú i Rivera i afirma que estan passant per una «crisi»

La periodista anuncia que el motiu podria ser culpa d’ella, ja que «no sap portar una relació amb la naturalitat que les parelles volen»
La parella s'ha vist este últim cap de setmana, segons la col·laboradora de 'Sálvame' Laura Fa | València Diari

 

La periodista Laura Fa ha assegurat esta vesprada en el programa 'Sálvame' que Malú i Albert Rivera no han tallat, com asseguren diferents mitjans, sinó que estan travessant una «crisi». D'eixa manera ho ha explicat en 'Sálvame' en una telefonada contradiguent la versió oficial sobre la fi de la relació de la parella de ‘moda’.

 

Laura Fa va ser una de les primeres a parlar sobre la relació entre la cantant i el polític en el seu moment, per això ha intervingut en directe per a negar la ruptura. Ha explicat que des de fa unes cinc setmanes, i segons un confident pròxim a la parella, Malú i Rivera estan «en crisi profunda» i el motiu podria ser culpa d’ella, ja que «no sap portar una relació amb la naturalitat que les parelles volen».

 

Informacions que reafirmen el que Rafa Mora, també col·laborador del programa de 'Telecinco', explicava en començar el programa. Segons el col·laborador, no ho han deixat però la relació està ressentida per l'excessiu recel de la cantant per preservar la vida privada en estar sotmesa als prejuís de la gent i molt exposada als mitjans, ara que encara no s'ha format Govern.

 

La periodista es mostrava sorpresa per les informacions que s'estan donant en els mitjans sobre la separació de la parella. Ha assegurat que no han tallat, però que les seues fonts tenien clar el motiu pel que la relació pot estar a punt d'arribar a la seua fi: «No estan bé per la mateixa raó que Malú no va acabar bé amb Gonzalo Miró», una de les seues exparelles perquè, segons afirma Laura Fa, «Malú no sap portar una relació amb naturalitat, tot era un drama: per a eixir, entrar, per qualsevol comentari...».

 

A més a més, la periodista ha afirmat que «la cosa és tan íntima que la gent pròxima a la parella no sap assegurar com estan» però, com a mínim, la parella seguix junta, ja que s'han vist este cap de setmana.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!